Tottenham mod Liverpool i Premier League runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Tottenham tager på søndag imod Liverpool i Premier League på Tottenham Hotspur Stadium.

Spurs lægger beslag på placeringen som nummer 7 i Premier League med 25 point for deres første 14 kampe. Differencen til Liverpool er 15 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 17 kampe.

Liverpool er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Premier League til Tottenham, når de to rivaler skal op imod hinanden på søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er The Lilywhites ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

The Reds kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 3.1 mål pr. kamp, svarende til 31 mål i alt. De måtte finde sig i 7 scoringer imod, eller et snit på 0.7 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Liverpool.

 • Tottenham har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Tottenham scorede i deres seneste 4 kampe
 • Tottenham vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Tottenham i 6 af de seneste 8 hjemmekampe
 • Liverpool scorede i deres seneste 39 kampe
 • Liverpool har ikke tabt 39 af 41 af deres seneste kampe
 • Liverpool vandt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 udekampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
 • Der er ikke scoret imod Liverpool i 5 af de seneste 7 kampe
 • Tottenham har har ikke vundet i 16 af 17 seneste kampe mod Liverpool
 • Tottenham har scoret imod i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod Liverpool
 • I 9 af de seneste 11 kampe Tottenham har spillet mod Liverpool har begge hold scoret
 • Tottenham har tabte i de 6 seneste kampe i træk mod Liverpool
 • I 7 ud af 8 seneste Tottenham kampe mod Liverpool var antallet af mål over 2.5

Form Tottenham mod Liverpool

Tottenham inde i god stime.

Tottenham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Mura. De svarede stærkt igen mod Brentford, som blev slået 2-0, før de sejrede 3-0 over Norwich.

Liverpool i fantastisk form.

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev AC Milan nedlagt 1-2, hvorpå Aston Villa blev fejet til side med 1-0. Senest gik formen ud over Newcastle, der blev slået med 3-1.

Tottenham v Liverpool Indbyrdes historik

The Reds vandt 3-1 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Tottenham Hotspur Stadium i January 2021 i Premier League. Bookmakerne har The Lilywhites som favoritter til sejren i dette opgør. Tottenham møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. The Reds har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Tottenham og Liverpool ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Tottenham Hotspur Stadium.

Topscorer i form

Hold øje med Heung-Min Son når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Tottenham, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Mohamed Salah har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for The Reds, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 15 mål.