Tottenham mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League skal op imod Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium den kommende lørdag i en spændende Liverpool duel.

Tottenham er på udkig efter at overtage førstepladsen i Liverpool, efter at have samlet 16 point sammen på deres første seks kampe. Premier League er 14 point efter i stillingen med seks runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 4 i stillingen.

Selvom de kun er adskilt af få point, kommer Premier League på hårdt arbejde den kommende lørdag. Tottenham er favoritter til som minimum at opretholde den føring, de har over Premier League i Liverpool-tabellen.

Premier League har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 13 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Tottenham ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.4 mål pr. kamp, svarende til 24 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Premier League har endnu ikke lidt nederlag i denne sæson i Liverpool, men kan i stedet vise fire sejre og to uafgjorte frem. Premier League lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 18 kampe.

Tottenham har indtil videre præsteret fem sejre og en uafgjorte samt nul nederlag i Liverpool. Tottenham har ramt en seriøst god formkurve, der siger 17 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Tottenham scorede i deres seneste 23 kampe
  • I 12 af de seneste 14 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Tottenham’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • Tottenham scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i deres seneste 22 kampe
  • Liverpool har ikke tabt 22 af 23 af deres seneste kampe
  • I 12 af de seneste 14 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Liverpool’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • 11 af Liverpool’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål

Form Tottenham mod Liverpool

Tottenham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-5 og 2-1 over Burnley samt Sheffield United. Serien blev dog bremset mod Arsenal i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2. Tottenham går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Tottenham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede ni mål.

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev LASK nedlagt 1-3, hvorpå West Ham blev fejet til side med 3-1. Senest gik formen ud over Leicester, der blev slået med 3-1. Alt andet end en placering i top to vil være at betragte som en skuffelse for Liverpool, som går efter at udfordre i titelkampen. Liverpool præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 15 mål i kassen, mens de indkasserede otte.

Tottenham har opnået fire point fra deres seneste to kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt en kampe med en score på fire mål for og to imod.

Tottenham vs Liverpool – Seneste nyt

Tottenham kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Ivan Perisic, Giovani Lo Celso, Alfie Whiteman, Bryan Gil, Ryan Sessegnon, Hugo Lloris og Rodrigo Bentancur er blandt de syv spillere, som mangler for Tottenham på lørdag.

Liverpool ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Tottenham. Blandt de fraværende spillere i Liverpool-truppen, er Alexis Mac Allister i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool er ubesejret mod Tottenham i de sidste 11 indbyrdes opgør. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Udeholdet Liverpool rejser til kampen mod Tottenham med en rigtig skarp 8-2-0 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I de seneste 6 opgør i Premier League imellem Tottenham og Liverpool var begge hold på måltavlen. Begge hold til at score ligner et stærkt væddemål, når Liverpool kommer på besøg hos Tottenham. Dette udfald gav gevinst ni times gange i deres seneste ti matches indbyrdes opgør.

Tottenham mod Liverpool Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Mohamed Salah været på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende lørdag, skyldes det, at Liverpool håber, at han kan bygge på mod Tottenham. Sidstnævnte håber til gengæld på Heung-Min Son til at videreføre den form, som har bragt ham fem mål i hans seneste seks kampe.

Tottenham var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Liverpool sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led en nederlag. Liverpool scorede kampens første mål i syv af deres seneste 10 udekampe. Tottenham præsterede kampens første scoring i syv af deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Liverpool snittede 2.1 mål i disse. Begge hold scorede ni gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Tottenhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.8 mål i gennemsnit. Over 2.5 gav gevinst på oddset i ni af udeholdets seneste ti opgør, hvori Liverpool formåede at score 2.7 mål i gennemsnit.