Tottenham mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham byder velkommen til Liverpool i Premier League den kommende søndag på Tottenham Hotspur Stadium.

Nøjagtig 10 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2 mål pr. kamp, svarende til 20 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Tottenham er noteret for 8 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 3 nederlag i Premier League i denne sæson.

Liverpool har indtil videre præsteret 4 sejre og 4 uafgjorte samt 4 nederlag i Premier League.

Vores tip

Over/under: Over 2.5 til odds 1.68

Fuldtid: Liverpool sejr til odds 2.16

BTTS: Ja til odds 1.57

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for Tottenham v Liverpool.

  • Tottenham scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Liverpool har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 7 af de seneste 9 udekampe
  • Liverpool scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe

Form Tottenham mod Liverpool

Tottenham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Sporting CP, før de bankede Bournemouth med 2-3. Senest blev Marseille nedlagt i en 1-2 sejr. Tottenham blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Tottenham har vist potent form på Tottenham Hotspur Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 16 mål, mens de tillod 6 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Liverpool har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Ajax med 0-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Leeds. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over SSC Napoli. Liverpool har allerede smidt så mange point i denne sæson, at de har sat sig selv under pres, hvis de stadig skal nå at tage titlen i Premier League. Liverpool kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 7.

Tottenham har opnået 7 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt 2 kampe med en score på 7 mål for og 10 imod. Liverpool vandt 2 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 12 mål og lukkede 12 ind. Dette indbragte dem 9 point.

Tottenham vs Liverpool – Seneste nyt

Tottenham kan have op til 4 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Liverpool.

Heung-Min Son, Cristian Romero, Richarlison og Dejan Kulusevski er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Liverpool med på Tottenham Hotspur Stadium.

I værste fald må Liverpool finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som James Milner, Diogo Jota, Joel Matip, Luis Diaz, Arthur og Naby Keita, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Liverpool – indbyrdes historik

Tottenham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 19 indbyrdes opgør mod Liverpool. Liverpool synes at have et godt øje til Tottenham, som de har slået 6 gange i deres seneste 10 encounters. Bookmakerne har odds 2.10 på Liverpool til at vinde igen.

Liverpool scorede i deres seneste 13 opgør mod Tottenham i Premier League. Begge hold til at score ligner et stærkt væddemål, når Liverpool kommer på besøg hos Tottenham. Dette udfald gav gevinst 9 times gange i deres seneste 10 matches indbyrdes opgør.

Tottenham mod Liverpool Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Roberto Firmino været på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at Liverpool håber, at han kan bygge på mod Tottenham. Sidstnævnte håber til gengæld på Harry Kane til at videreføre den form, som har bragt ham 4 mål i hans seneste seks kampe.

Tottenham var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Liverpool sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 2 gange og led 5 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Liverpool 2 sejre til nul.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. Tottenham formåede at score 1.4 mål i snit, hvorimod Liverpool snittede 1.8 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 9 gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Tottenhams seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.