Spurs kan pille pynten af Peps Manchester City

142 gange har Tottenham tidligere stået overfor Manchester City. Lørdag aften sker det for 143. gang, når de spiller den første af to aftenkampe i Premier League, hvor dommer Mike Dean fløjter braget op kl. 18.30 på Tottenham Hotspur Stadium, hvor et væddemål på to-tallet giver odds 1.84 i skrivende stund. Et satsning på et-tallet giver til gengæld flotte odds 4.10.

Og hvorfor er Manchester City så gået hen og blevet så store favoritter på udebane mod Tottenham? Ja, det forstår vi faktisk ikke helt. Guardiolas historik på udebane mod de øvrige såkaldte “top seks”-klubber har bestemt ikke udviklet sig til spanierens fordel det seneste års tid.

José Mourinho fik blandt andet skovlen under sin ærkerival, da Manchester City senest gæstede Tottenham Hotspur Stadium, ligesom de også tabte gangen før, og i begge udekampe måtte City gå fra banen uden at score.

Matt Doherty er ude med Corona, og ellers skulle ingen Spurs-spillere være decideret skadede, men højst tvivlsomme. Hos City er Oleksandr Zinchenko, Sergio Aguero og Fernandinho sandsynligvis fraværende. Tottenham er ikke blevet dårligere og City er ikke blevet bedre, siden deres seneste møde i London, hvorfor et-tallet til odds 4.10 frister mest. Og har man oven i købet 250 gratis kroner til rådighed, som Betfair.dk stiller til rådighed, skal det høje odds da jagtes.

Flere interessante tips