Tottenham mod Manchester City i Premier League runde 1 – optakt, odds og spilfiduser

Tottenham tager på søndag imod Manchester City i Premier League på Tottenham Hotspur Stadium. Manchester City vandt overlegent mesterskabet i sidste sæson med 86 point og gæster Tottenham, der sluttede sidste sæson i Premier League på en placering som nummer 7 og med 62 point. En sæson over forventning kan måske kaste en titelkamp af sig til Tottenham, men ellers må målet være at tage medaljer igen.

Facts og finurligheder for Tottenham vs Manchester City.

  • Tottenham har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 10 of 12 seneste Tottenham kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • Der er scoret imod Tottenham i de seneste 7 af 9 kampe.
  • Manchester City har vundet i seneste 12 af 13 udebane kampe;
  • Manchester City har scoret i seneste 28 af 30 kampe;
  • Manchester City har scoret i de seneste 13 udebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Manchester City kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Tottenham vs Manchester City

Tottenham har hårde uger bag sig

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har The Lilywhites i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod Wolves, et 2-1 nederlag mod Aston Villa og senest en 4-2 sejr mod Leicester.

Manchester City håber på titelforsvar

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Manchester City i deres forgange tre kampe noteret sig en 5-0 sejr mod Everton, et 1-0 nederlag mod Chelsea i Champions League og senest et 1-0 nederlag mod Leicester.

Tottenham v Manchester City Indbyrdes historik

The Lilywhites tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da The Sky Blues noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Spurs sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Tottenham møder Manchester City med en historik imellem klubberne, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Af de seneste 10 kampe mellem Tottenham og Manchester City kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.