Tottenham mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham agerer værter for Manchester City når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Premier League på søndag på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 45 point sammen på deres første 20 kampe. Tottenham er 36 point efter i stillingen med 21 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 5 i stillingen.

Tottenham har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur to gange.

Manchester City kan fremvise et respektabelt gennemsnit på to scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Tottenham har vundet 11 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i Premier League.

Manchester City har indtil videre præsteret 14 sejre og tre uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Manchester City bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Manchester City.

  • Tottenham scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • I de seneste 4 Tottenham hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 8 af Tottenham’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Tottenham scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Der er scoret imod Tottenham i 7 af de seneste 9 hjemmekampe
  • Manchester City scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • 8 af Manchester City’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • Manchester City har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 6 af Manchester City’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 3 Manchester City kampe, har summen af mål været over 2.5

Form Tottenham mod Manchester City

Tottenham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-2 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Fulham, som blev slået 0-1, før de sejrede 0-3 over Preston. Tottenham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag, mens de scorede otte og lukkede 11 mål ind.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Tottenham nedlagt 4-2, hvorpå Wolverhampton blev fejet til side med 3-0. Senest gik formen ud over Arsenal, der blev slået med 1-0. Manchester City præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ni mål i kassen, mens de indkasserede fire.

Tottenham opnåede tre point fra deres foregående seks kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med fem mål scoret og 13 indkasseret. Manchester City scorede 21 mål og lukkede 15 ind i deres seneste 11 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Premier League. Det indbragte dem fem sejre og 16 point.

Tottenham vs Manchester City – Seneste nyt

Tottenham kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Manchester City.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Manchester City med på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester City ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Tottenham.

Jack Grealish, Ruben Dias og Julian Alvarez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Manchester City – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 4-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Tottenham går til kampen mod Manchester City med en 4-1-5 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i fire af de seneste ti kampe mellem Tottenham og Manchester City.

Tottenham mod Manchester City Spiltips

Harry Kane har fire mål i seks Premier League kampe for Tottenham, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester City. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Erling Braut Haaland, der har banket syv mål ind i Premier League.

Tottenham var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fire nederlag i denne serie. Manchester City sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. Tottenham præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Tottenham Hotspur Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Manchester City snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Tottenhams seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.