Tottenham mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham tager imod Manchester United på Tottenham Hotspur Stadium i runde 2 på lørdag i Premier League.

Tottenham håbede nok på mere i deres åbningskamp i sæsonen, men de satte trods alt det ene point på tavlen. Kommer der tre i den kommende runde?

Manchester United fik, hvad de kom efter på førstedagen af den nye Premier League sæson, da de sikrede tre point til kontoen i første forsøg.

Tottenham har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 24 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

Manchester United er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for seks mål, mens Manchester United præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.6 mål pr. kamp.

Tottenham var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

Manchester United er noteret for 5 sejre på stribe.

Vores tip

  • I 16 af de seneste 17 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 17 kampe
  • 15 af Tottenham’s seneste 17 kampe havde over 2.5 mål
  • 11 af Tottenham’s seneste 13 kampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod Tottenham i 18 af de seneste 20 kampe
  • Manchester United scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Manchester United’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Manchester United i 9 af de seneste 11 kampe
  • 3 af Manchester United’s seneste 4 udekampe havde under 1.5 mål

Form Tottenham mod Manchester United

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Brentford gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-3. De revancherede de med en sejr på 1-4 over Leeds, inden de senest spillede 2-2 mod Brentford. Tottenham går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top seks, men mere end en sjetteplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Tottenham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede ti mål.

Manchester United har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Fulham med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Manchester City. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Wolverhampton. Både fans og spillere drømmer om oprykning fra Premier League for Manchester United, og en plads på podiet bør også være minimum, de kan klemme ud af den kommende sæson. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Manchester United to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede seks og scorede fem mål.

Tottenham vs Manchester United – Seneste nyt

Tottenham kan have op til fem fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Manchester United.

Dejan Kulusevski, Richarlison, Rodrigo Bentancur, James Maddison og Giovani Lo Celso er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Manchester United med på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester United ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Tottenham. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Mason Greenwood i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Donny van de Beek, Lisandro Martinez, Jonny Evans og Jadon Sancho bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester United, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Manchester United – indbyrdes historik

Tottenham har ikke vundet en eneste af de seneste 5 opgør mod rivalerne Manchester United. Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Tottenham og Manchester United fandt sted i april 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 2-2. Manchester United synes at have et godt øje til Tottenham, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Tottenham og Manchester United blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Tottenham og Manchester United.

Tottenham mod Manchester United Spiltips

Tottenham høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fem nederlag. Manchester United scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Tottenham var først på pletten i syv af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Manchester United snittede 1.8 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Tottenhams forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.6 mål i løbet af denne serie. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Manchester United spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.