Tottenham mod Newcastle United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Newcastle United gæster Tottenham Hotspur Stadium på søndag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Tottenham.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 5 point og 3 pladser.

Tottenham har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 4 gange.

Newcastle United kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Tottenham er noteret for 7 sejre, og har desuden spillet 2 uafgjorte, ligesom det er blevet til 2 nederlag i Premier League i denne sæson.

Newcastle United kigger på 4 sejre, samt 6 uafgjorte såvel som 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Newcastle United.

  • Tottenham vandt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Tottenham scorede i 13 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • Tottenham scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Newcastle har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Newcastle har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Newcastle i 8 af de seneste 10 udekampe
  • Newcastle har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form Tottenham mod Newcastle United

I deres seneste tre kampe formåede Tottenham først at banke Eintracht med 3-2. Herefter nedlagde de også Everton med 2-0, inden stimen stoppede mod Manchester United, der vandt en 2-0 sejr. Tottenham blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. Tottenham har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 16 gange, mens de indkasserede 4 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Newcastle United virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Brentford, der blev nedlagt 5-1. Herefter spillede de 0-0 mod Manchester United, hvorpå Everton blev besejret 1-0. Selvom de sandsynligvis ikke er stærke nok i længden til at slutte på podiet, ligner Newcastle United et hold, der er i stand til at overraske i Premier League. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Newcastle United to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 5 og scorede 8 mål.

Tottenham opnåede 1 point fra deres foregående 3 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 0 sejre med 3 mål scoret og 7 indkasseret. Newcastle United vandt 1 sejre i deres foregående 6 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 9 mål og lukkede 6 ind. Dette indbragte dem 7 point.

Tottenham vs Newcastle United – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Tottenham, når de skal i aktion mod Newcastle United.

Richarlison og Dejan Kulusevski er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Newcastle United med på Tottenham Hotspur Stadium.

Newcastle United ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som den kommende søndag møder Tottenham.

Matt Ritchie, Alexander Isak, Karl Darlow, Allan Saint-Maximin og Emil Krafth bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle United, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Newcastle United – indbyrdes historik

Newcastle United har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Tottenham. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Tottenham stod overfor Newcastle United. Det sluttede 5-1 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Tottenham har generelt overtaget mod Newcastle United,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.92.

I 4 de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Tottenham og Newcastle United blev der scoret mindst fire gange. I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Tottenham og Newcastle United fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

Tottenham mod Newcastle United Spiltips

Harry Kane har 5 mål i seks Premier League kampe for Tottenham, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Newcastle United. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Miguel Almiron, der har banket 4 mål ind i Premier League.

Tottenham høstede tre point i 9 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 1 nederlag i denne serie. Newcastle United sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Newcastle United præsterede blot at holde rent bur i 5 af deres seneste 10 udekampe. Tottenham formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe på Tottenham Hotspur Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Tottenham præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Newcastle United landede et snit på 0.9 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Tottenhams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.