Tottenham mod Newcastle Utd i Premier League runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Newcastle Utd den kommende søndag i Premier League. Alt andet end en sejr til Tottenham vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Med en placering som nummer 5 i stillingen har Tottenham samlet 51 point efter 29 kampe. På 31 point befinder Newcastle Utd sig rangeret som nummer 14 for 29 afviklede kampe.

Newcastle Utd går ind til kampen mod Tottenham på søndag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Tottenham har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende søndag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede 14 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.4 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er Newcastle Utd ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Newcastle Utd.

 • Tottenham scorede i deres seneste 4 kampe
 • Tottenham vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Tottenham har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Newcastle i 14 af de seneste 16 udekampe
 • Newcastle har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Newcastle scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
 • Tottenham har scorede i 30 af de senest 32 kampe mod Newcastle
 • I 10 ud af 11 seneste Tottenham hjemmekampe mod Newcastle var antallet af mål under 3.5
 • I de seneste 4 kampe i træk Tottenham har spillet mod Newcastle har begge hold scoret
 • Tottenham har har ikke tabt i 8 af 9 seneste kampe mod Newcastle
 • I de seneste 4 Tottenham hjemmekampe mod Newcastle var summen af mål under 2.5

Form Tottenham mod Newcastle Utd

Tottenham fortsætter pointhøsten.

Tottenham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til Manchester United. De svarede stærkt igen mod Brighton, som blev slået 2-0, før de sejrede 3-1 over West Ham.

Newcastle Utd inde i god stime.

Newcastle Utd har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Southampton satte de sig igennem med 1-2, før Chelsea viste sig for stærke og sejrede 1-0. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Newcastle Utd gik ned 1-0 mod Everton.

Tottenham v Newcastle Utd Indbyrdes historik

Tottenham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i oktober 2021 i Premier League. Tottenham går ind til opgøret med en historik mod Newcastle Utd, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Tottenham og Newcastle Utd bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 31 fortæller os, hvor Tottenham og Newcastle Utd ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Newcastle Utd – Hold øje med…

Det kører udmærket for Harry Kane, som står noteret for 13 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne 5 gange i hans seneste seks kampe, så Tottenham håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod Newcastle Utd den kommende søndag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Harry Kane til at finde vej til netmaskerne her.