Tottenham nakker også Norwich i Premier League

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Norwich på søndag i Premier League. Alt andet end en sejr til The Lilywhites vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Tottenham ligger nummer 6 i stillingen med 22 point efter at have afviklet 13 kampe. 12 point efter, som nummer 19, finder man Norwich placering efter 13 kampe.

Norwich går ind til kampen mod The Lilywhites den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er The Lilywhites ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Norwich ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Norwich.

  • Tottenham er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Tottenham har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Tottenham kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Norwich er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Norwich kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Norwich har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Norwich kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Tottenham mod Norwich

The Lilywhites håber på yderligere point til samlingen.

Norwich har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Tottenham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Leeds med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Mura. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Brentford.

Norwich bøjer sig ikke.

Norwich har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Norwich ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Southampton med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Wolves. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Newcastle.

Tottenham v Norwich Indbyrdes historik

Norwich har haft et, ufrivilligt, ophold udenfor Premier League, hvorfor det er første gang i 2 års, de møder The Lilywhites. Tottenham går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Tottenham og Norwich. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Tottenham og Norwich hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 15. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Tottenham Hotspur Stadium i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Heung-Min Son. Han har vist flaget for Spurs med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Norwich har til gengæld forhåbninger om, at Teemu Pukki kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.