Tottenham mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Nottingham Forrest kommer til Tottenham Hotspur Stadium til et opgør i Premier League på søndag, håber Tottenham at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Tottenham går ind til runde 32 som nummer 5 i Premier League tabellen med 57 point på kontoen. Med 30 runder bag dem har Nottingham Forrest samlet 25 point, hvilket giver dem en placering som nummer 17 i stillingen.

Tottenham har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme to mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 20 garn. De lukkede 15 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Nottingham Forrest er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Nottingham Forrest præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Tottenham er noteret for 17 sejre, og har desuden spillet seks uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson.

Nottingham Forrest har indtil videre præsteret syv sejre og otte uafgjorte samt 16 nederlag i Premier League. Nottingham Forrest lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • Tottenham scorede i 45 af deres seneste 47 kampe
  • Tottenham scorede i 45 af deres seneste 47 kampe i Premier League
  • I de seneste 10 hjemmekampe i træk Tottenham har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 23 hjemmekampe i Premier League
  • I de seneste 11 Tottenham kampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 23 af 25 af deres seneste udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 23 af de seneste 25 udekampe i Premier League
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 21 af de seneste 23 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 19 af de seneste 21 kampe i Premier League
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste udekampe

Form Tottenham mod Nottingham Forrest

Tottenham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Fulham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-0. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Luton, inden de senest spillede 1-1 mod West Ham. Tottenham har vist potent form på Tottenham Hotspur Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod otte imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Nottingham Forrest ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Luton. Herefter var de oppe imod Crystal Palace i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Fulham, som blev nedlagt med 3-1. Nottingham Forrest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv ni.

Tottenham scorede 34 mål og indkasserede 21 i deres seneste 16 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 38 point og 12 sejre. Nottingham Forrest opnåede to sejre og seks point i de seneste ti kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede ti gange i disse kampe, men lukkede også selv 20 ind.

Tottenham vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Tottenham kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Nottingham Forrest. Yves Bissouma behøver ikke klæde om, når Tottenham næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Ryan Sessegnon, Manor Solomon og Alfie Whiteman er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Nottingham Forrest med på Tottenham Hotspur Stadium.

Nottingham Forrest har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Gonzalo Montiel og Chris Wood bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forrest, når de drager til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

Tottenham har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Nottingham Forrest. Tottenham ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Nottingham Forrest. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Tottenham vandt fem af de seneste fem opgør, mens Nottingham Forrest vandt en af de foregående tre kampe.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Tottenham og Nottingham Forrest.

Tottenham mod Nottingham Forrest Spiltips

Chris Wood virker til at være i anstændig form for Nottingham Forrest, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Tottenham, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Heung-Min Son, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Tottenham høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led to nederlag i denne serie. Nottingham Forrest sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Tottenham holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Nottingham Forrest præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 2.34 mål, mens Nottingham Forrest snittede 0.33 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Tottenhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Nottingham Forrest spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.