Tottenham skal gøre det grumme ved ligaens bundprop

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Sheffield United på Tottenham Hotspur Stadium den 2. maj kl. 20:15 i 34 runde i Premier League i Premier League. Alt andet end hjemmesejr til The Lilywhites vil være en overraskelse. Med en placering som nummer 7 i tabellen har Tottenham samlet 53 point efter 33 kampe. På 17 point befinder The Blades sig rangeret som nummer 20 for lige så mange kampe.

Tottenham skal bruge en sejr for at ryge op i top 6, når de møder The Blades på søndag i Premier League.

Spurs drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Spurs igennem de seneste ugers kampe. Deres seneste tre kampe gav først Tottenham i en 2-2 uafgjort mod Everton, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Southampton, mens de i den seneste kamp led et et 1-0 away nederlag mod Manchester City.

Spurs har leveret solide præstationer hjemme med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende søndag.

Sheffield United håber på frisk start.

Selvom formen måske ikke er decideret katastrofal – 1 sejr i de seneste 6 kampe for The Blades – er den omvendt heller ikke formidabel. I Sheffield Uniteds 3 sidste kampe har de været igennem et 3-0 nederlag mod Arsenal,
hvorefter fulgte et 1-0 nederlag mod Wolves, mens de senest udspilede Brighton 1-0.

Spurs vs The Blades h2h

Head-2-Head

Sheffield United trak det korteste strå, da The Lilywhites vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 3-1 sejr The Blades noterede sig i den forrige kamp. Af de seneste 5 kampe mellem Tottenham og Sheffield United kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder. Klubberne har været meget jævnbyrdige med 2 sejre til hver side i de foregående 5 kampe i Premier League. Uafgjort kunne være det saftige væddemål her med 1 kampe, der sluttede uden vinder.

  • Tottenham Hotspur har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • I 9 of 11 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham Hotspur har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Sheffield United har tabt i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Sheffield United har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Sheffield United har tabt i seneste 8 af 9 udebane kampe;
  • Sheffield United har indkasseret mål i de seneste 21 udebane kampe i træk.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Tottenham giver 1.25 for en sejr, uafgjort betaler 5.50 retur, mens The Blades giver 10.50 på oddset.