Tottenham mod Sheffield United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Tottenham og Sheffield United, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Tottenham Hotspur Stadiumpå lørdag.

Nøjagtig ni points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede 16 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

Hvad målscoring angår, er Sheffield United ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent tre gange i denne serie.

Tottenham lykkedes med at komme på måltavlen hver gang i deres seneste 16 kampe.

Vores tip

  • Tottenham scorede i deres seneste 21 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Tottenham’s seneste 11 kampe havde over 3.5 mål
  • 10 af Tottenham’s seneste 12 kampe havde over 2.5 mål
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Sheffield United’s seneste 13 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Sheffield United har spillet, har begge hold scoret
  • Sheffield United har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Sheffield United i de seneste 9 kampe
  • 6 af Sheffield United’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål

Form Tottenham mod Sheffield United

Tottenham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Bournemouth, der blev nedlagt 0-2. Herefter spillede de 1-1 mod Fulham, hvorpå Burnley blev besejret 2-5. Tottenham går ind til sæsonen som kandidater til en placering i top tre, men mere end en tredjeplads vil sandsynligvis være at betragte som en stor overraskelse. Tottenham præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede ni mål.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Sheffield United, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 1-2 mod Manchester City, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Lincoln City. Senest satte de et point mere på tavlen efter 2-2 mod Everton. Nedrykningskampen er hård år efter år, og Sheffield United forventes at stå plantet midt i dén i størstedelen af den kommende Premier League-sæsonen. Sheffield United kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv tre.

Tottenham vs Sheffield United – Seneste nyt

Tottenham kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Sheffield United på lørdag.

Giovani Lo Celso, Alfie Whiteman, Bryan Gil, Ryan Sessegnon, Hugo Lloris og Rodrigo Bentancur er blandt de seks spillere, som mangler for Tottenham den kommende lørdag.

I værste fald må Sheffield United finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Ben Osborn, Max Lowe, John Fleck, Daniel Jebbison, Rhian Brewster og Rhys Norrington-Davies, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Sheffield United – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Tottenham og Sheffield United daterer sig nogle år tilbage, da Tottenham vandt 4-0 på Tottenham Hotspur Stadium. Mon ikke vi kan regne med, Tottenham glæder sig til at forny bekendtskabet. Tottenham vandt fire af deres seneste ni kampe mod Sheffield United, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten endte uafgjort.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Tottenham og Sheffield United blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. I fire af de tidligere seks matches kampe mellem Tottenham og Sheffield United scorede begge hold.

Tottenham mod Sheffield United Spiltips

Heung-Min Son har været stærk for Tottenham i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Sheffield United håber, at Gustavo Hamer kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Tottenham var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. Sheffield United sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led fem nederlag. Tottenham præsterede to sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Tottenham Hotspur Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 2.01 mål, mens Sheffield United snittede 1.17 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Tottenhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score tre mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Sheffield United spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.