Tottenham starter time nul efter Mourinho mod Southampton

Begge parter går ind til kampen den kommende onsdag på en placering i tabellen i Premier League, som ikke helt afspejler målet for sæsonen. Begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering. Med en placering som nummer 7 i tabellen har Tottenham samlet 50 point efter 32 kampe. På 36 point befinder The Saints sig rangeret som nummer 14 for lige så mange kampe.

Spurs kan smutte ind i top 6 med en sejr i deres kommende kamp. Omvendt håber Southampton på at skabe noget afstand til de nedre pladser i Premier League.

Spurs fortsat skidt kørende.

Spurs er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Tottenham delte point i en 2-2 uafgjort kamp mod Newcastle, hvorefter de noterede et 3-1 nederlag mod Manchester United for senest at agere den ene part i en 2-2 uafgjort mod Everton.

Spurs har vist rigtig god form hjemme på det seneste med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende onsdag.

Southampton fortsat skidt kørende.

Southampton går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Southampton vandt 3-2 mod Burnley, hvorefter de noterede et 3-0 nederlag mod West Brom for senest at agere den ene part i et 1-0 nederlag mod Leicester.

Southampton forventes at komme tomhændede ud på den anden side af kampen på onsdag. Et udbytte på 2 sejre og 4 nederlag i de seneste 6 kampe ude kunne være bedre, hvorfor det ser svært ud her.

Tottenham vs Southampton h2h

Head-2-Head

Tottenham skal udvide overlegen historik

The Saints trak det korteste strå, da Tottenham vandt en 5-2 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 1-0 sejr The Saints noterede sig i den forrige kamp. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Tottenham clasher med Southampton. 8 af deres seneste 10 dueller serverede mindst tre mål. Spurs plejer at være glade for at møde The Saints, og tog sig kærligt af alle tre point 6 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

  • Tottenham Hotspur ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham Hotspur har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Southampton har tabt i seneste 7 af 8 udebane kampe;
  • Southampton har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Southampton kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 4 seneste Southampton kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Spurs giver 1.80 for en sejr, uafgjort betaler 3.75 retur, mens Southampton giver 4.60 på oddset.