Tottenham mod Southampton i Premier League runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel The Lilywhites som The Saints ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende onsdag.

Tottenham lægger beslag på placeringen som nummer 7 i Premier League med 36 point for deres første 20 kampe. Differencen til Southampton er 11 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 12 i tabellen for 22 kampe.

Southampton går ind til kampen mod The Lilywhites på onsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Spurs har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 8 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Hvad målscoring angår, er Southampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Southampton.

 • Der er scoret imod Tottenham i 9 af de seneste 11 kampe
 • Tottenham vandt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • I 9 af de seneste 10 kampe Southampton har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Southampton i de seneste 12 kampe
 • Southampton scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • Southampton har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Southampton har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • I 11 af de seneste 12 kampe Tottenham har spillet mod Southampton har begge hold scoret
 • Tottenham har scorede i de seneste 13 hjemmekampe i træk de har spillet mod Southampton
 • Tottenham har scoret imod i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Southampton
 • Tottenham har vandt i 11 af 13 seneste hjemmekampe mod Southampton
 • I 10 ud af 12 seneste Tottenham hjemmekampe mod Southampton var antallet af mål over 2.5

Form Tottenham mod Southampton

Spurs håber på yderligere point til samlingen.

Det er alt eller intet for Tottenham i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-0 nederlag mod Chelsea, hvortil de svarede igen mod Leicester i en 3-2 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Chelsea.

The Saints drømmer om mere.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Southampton, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-1 mod Wolves, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Manchester City. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Coventry.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Tottenham til 1.63 på oddset virker som et fristende bud på på onsdag. Bookmakerne giver Tottenham 61% chance for at tage tre point mod Southampton. Det svarer til, at man får 1.63 på oddset for sejr til Tottenham, mens uafgjort giver 4.10 gange igen. En væddemål på en udesejr til The Saints betaler dig pengene 5.25 gange igen på oddset.

Tottenham v Southampton Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Spurs senest mødte Southampton på St. Mary’s Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Tottenham går ind til opgøret med en historik mod Southampton, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Tottenham og Southampton bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 9 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Tottenham og Southampton hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende onsdag på Tottenham Hotspur Stadium i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Heung-Min Son når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Tottenham, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

James Ward-Prowse har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for The Saints, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.