Tottenham mod Sporting CP Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Tottenham skal op imod Sporting CP den kommende onsdag i en duel på Tottenham Hotspur Stadium. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Med 7 point for deres første fire kampe i Champions League turneringen, har Tottenham stadig en god chance for at nå næste runde. De skal sandsynligvis vinde her i femte runde for at tage førstepladsen, men uafgjort giver også en god position i forhold til at gå videre.

Tottenham har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Sporting CP kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 17 mål imod. Det giver et snit på 1.7 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Tottenham mod Sporting CP Optakt

Tottenham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-0 sejr over Everton. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 2-0 til Manchester United, siden 1-2 mod Newcastle. Tottenham præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Champions League, mens 0 sluttede uafgjort og det blev til 2 nederlag. De hamrede 16 i kassen selv, mens de lukkede 12 mål ind.

Sporting CP har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Santa Clara med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Marseille. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-1 over Casa Pia AC. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt Sporting CP to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 10 og scorede 10 mål.

Tottenham skal vise, at de er i stand til at svare igen på de seneste skuffelser. Det har de chancen for, når Sporting CP kommer på visit, og vi sætter vores lid til en hjemmesejr.

Facts og finurligheder for Tottenham v Sporting CP.

  • Tottenham vandt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Tottenham har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Tottenham scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Tottenham scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 udekampe i træk Sporting CP har spillet, har begge hold scoret
  • I 4 af de seneste 5 kampe Sporting CP har spillet, har begge hold scoret
  • Sporting CP scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
  • Sporting CP scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • Der er scoret imod Sporting CP i 8 af de seneste 10 udekampe

Tottenham vs Sporting CP – Seneste nyt

Tottenham kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Sporting CP.

Cristian Romero, Pierre-Emile Højbjerg, Richarlison og Dejan Kulusevski er blandt de 4 spillere, som mangler for Tottenham den kommende onsdag.

Sporting CP ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium.

Neto rejser ikke med Sporting CP til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Tottenham mod Sporting CP – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Sporting CP med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på onsdag. Tottenham går til kampen mod Sporting CP med en 0-1-1 statistik for deres seneste 2 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 2 kampe mellem Tottenham og Sporting CP.

Tottenham mod Sporting CP Spiltips

Hold godt øje med Heung-Min Son, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Tottenham. For gæsterne præsterede Trincao 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Tottenham vandt 8af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 2nederlag. Sporting CP vandt 3af deres seneste 10 udekampe, og spillede 2uafgjort, mens det blev til 5nederlag. Tottenham nyder sandsynligvis udsigten til at komme på tavlen den kommende onsdag, da Sporting CP kun formåede at holde rent bur i 4 af deres seneste 10 udekampe. Hjemmeholdet præsterede trods alt 2 clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Sporting CP snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Tottenhams sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.