Tottenham mod West Ham i Premier League runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Tottenham byder velkommen til West Ham i Premier League den kommende søndag på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham er placeret som nummer 7 i tabellen med 48 point efter 28 kampe. West Ham ligger på en placering som nummer 6 i stillingen med 48 point ovenpå deres 28 opgør.

Tottenham kan lukke runden på en placering i top seks ved at nedlægge West Ham den kommende søndag i Premier League.

Tottenham oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Tottenham præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

West Ham vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 11 mål i 10 kampe, lig med et snit på 1.1 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v West Ham.

  • Tottenham scorede i deres seneste 3 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i de seneste 10 udekampe
  • West Ham tabte deres seneste 3 udekampe
  • West Ham har ikke vundet deres seneste 4 udekampe
  • West Ham scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Tottenham har har ikke tabt i 16 af 18 seneste hjemmekampe mod West Ham
  • Tottenham har scoret imod i 12 af de senest 14 kampe mod West Ham
  • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Tottenham har spillet mod West Ham har begge hold scoret
  • I 6 ud af 8 seneste Tottenham kampe mod West Ham var antallet af mål under 3.5
  • Tottenham har scorede i 6 af de senest 7 hjemmekampe mod West Ham

Form Tottenham mod West Ham

Tottenham drømmer om mere.

Tottenham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Everton med 5-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Manchester United. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Brighton.

West Ham drømmer om mere.

West Ham har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Sevilla. De svarede stærkt igen mod Aston Villa, som blev slået 2-1, før de sejrede 1-0 over Sevilla.

Tottenham v West Ham Indbyrdes historik

West Ham sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i October 2021 i Premier League. Tottenham møder West Ham med en historik imellem klubberne, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Tottenham og West Ham var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Tottenham og West Ham hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Tottenham Hotspur Stadium i vente.

Tottenham mod West Ham – Hold øje med…

Det kører udmærket for Harry Kane, som står noteret for 12 kasser i løbet af denne sæson. Han fandt vej til netmaskerne 7 gange i hans seneste seks kampe, så Tottenham håber helt sikkert, at han ifører sig målstøvlerne igen mod West Ham den kommende søndag. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Harry Kane til at finde vej til netmaskerne her.