Tottenham mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tottenham tager på torsdag imod West Ham i Premier League på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham går ind til runde 15 som nummer 5 i Premier League tabellen med 27 point på kontoen. Med 14 runder bag dem har West Ham samlet 21 point, hvilket giver dem en placering som nummer 9 i stillingen.

Tottenham har før kampen den kommende torsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

West Ham er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 20 mål, mens West Ham præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit to mål pr. kamp.

Tottenham er noteret for otte sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Premier League i denne sæson. Tottenham var på måltavlen i deres seneste 26 i træk.

West Ham har indtil videre præsteret seks sejre og tre uafgjorte samt fem nederlag i Premier League. West Ham lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • Tottenham scorede i deres seneste 30 kampe
  • Tottenham scorede i deres seneste 14 hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • 9 af Tottenham’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • I 16 af de seneste 18 udekampe West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • 16 af West Ham’s seneste 18 udekampe havde over 2.5 mål
  • West Ham scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Der er scoret imod West Ham i 20 af de seneste 22 udekampe
  • West Ham scorede i 18 af deres seneste 19 udekampe

Form Tottenham mod West Ham

Bare ét point forhindrer Tottenham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-1 og 1-2 mod Wolverhampton og Aston Villa. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 3-3 mod Manchester City. Tottenham vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led to nederlag. De scorede ti mål og lukkede otte.

West Ham er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-2 og 0-1 over Burnley samt TSC Backa Topola. Serien blev dog bremset mod Crystal Palace i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. West Ham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 13 mål.

Tottenham har opnået otte point fra deres seneste seks kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt to kampe med en score på 11 mål for og 12 imod. West Ham opnåede nul sejre og et point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind.

Tottenham vs West Ham – Seneste nyt

Tottenham kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på torsdag igen skal i kamp.

Pape Sarr, Rodrigo Bentancur, Ashley Phillips, James Maddison, Micky van de Ven, Manor Solomon, Ivan Perisic, Alfie Whiteman og Ryan Sessegnon er blandt de ni spillere, som mangler for Tottenham på torsdag.

West Ham ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium.

Michail Antonio rejser ikke med West Ham til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Tottenham mod West Ham – indbyrdes historik

Tottenham sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod West Ham. I det seneste opgør mellem disse to løb Tottenham med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Tottenham Hotspur Stadium den 19 februar 2023. Tottenham plejer at være ok med at møde West Ham, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Tottenham Hotspur Stadium.

I fem af de tidligere ti kampe mellem Tottenham og West Ham scorede begge hold.

Tottenham mod West Ham Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Heung-Min Son viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Tottenham bør bringe ham i spil mod West Ham. Sidstnævnte ankommer med Jarrod Bowen, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Tottenham vandt seks af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fire nederlag. West Ham vandt seks af deres seneste 10 udekampe, og spillede nul uafgjort, mens det blev til fire nederlag. West Ham præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Tottenham formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Tottenham Hotspur Stadium.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Tottenham har et gennemsnit på 1.6 mål i de opgør, har West Ham et snit på 1.1 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der var over 2.5 mål i otte af Tottenhams foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.7 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som West Ham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.