Tottenham mod Wolves i Premier League runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Tottenham som Wolves ligger godt placeret midt i tabellen i Premier League. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på søndag.

Som nummer 7 har Tottenham formået at skrabe 36 point sammen for 21 kampe. Med 34 point har Wolves for 21 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 8 i Premier League.

Wolves er fokuserede på at overhale Spurs i stillingen i Premier League. Det kan de se frem til at gøre den kommende søndag, men det kræver en sejr på Tottenham Hotspur Stadium, hvis de skal slutte dagen øverst.

Spurs har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 5 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Wolves.

 • Der er scoret imod Tottenham i 11 af de seneste 13 kampe
 • Tottenham scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
 • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
 • Wolverhampton har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Wolverhampton vandt deres seneste 3 udekampe
 • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 3 kampe
 • Tottenham har scorede i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod Wolverhampton
 • I 6 af de seneste 8 kampe Tottenham har spillet mod Wolverhampton har begge hold scoret
 • Tottenham har har ikke tabt i 9 af 11 seneste kampe mod Wolverhampton
 • I de seneste 3 Tottenham kampe mod Wolverhampton var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Tottenham kampe mod Wolverhampton var summen af mål under 3.5

Form Tottenham mod Wolves

Tottenham håber på yderligere point til samlingen.

Tottenham har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Chelsea tabte de 2-0, hvorefter de vandt 3-1 over Brighton. De var tilbage i rendestenen med et 3-2 nederlag mod Southampton.

Wolves fortsætter pointhøsten.

Wolves har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Brentford satte de sig igennem med 1-2, før Norwich viste sig for stærke og sejrede 0-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Wolves gik ned 0-1 mod Arsenal.

Tottenham v Wolves Indbyrdes historik

Ikke bare vandt Tottenham deres seneste to kampe mod Wolves i Premier League. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i August 2021 og 2-0 i May 2021. Tottenham møder Wolves med en historik imellem klubberne, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem Tottenham og Wolves. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Tottenham og Wolves hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 25. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Tottenham Hotspur Stadium i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Heung-Min Son når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Tottenham, mens sæsontotalen læser 9 kasser lige nu.

Raul Jimenez har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Wolves, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.