Tottenham vs Manchester City – Spilfiduser, Optakt og Odds

Mens formen ser skarp ud hos Manchester City i Premier League, lader den en del tilbage at ønske for Tottenham, før deres besøg på Tottenham Hotspur Stadiumden kommende tirsdag. Det vil være en temmelig stor overraskelse, hvis førstnævnte afgiver point i denne duel.

Manchester City nyder udsigten fra toppen af tabellen med 85 point for 36 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Tottenham ligger placeret som nummer 5 i Premier League med 63 point oven på 36 afviklede kampe.

Selvom Tottenham halter efter Manchester City med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Premier League. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Tottenham har før kampen på tirsdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med to i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gange.

For for deres næste Premier League kamp, er Manchester City i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit3.2 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 32 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål. Det sidste giver et snit på 0.7 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Tottenham har vundet 19 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League. Tottenham lukkede mål ind i deres foregående 9 kampe på stribe.

Manchester City har indtil videre præsteret 26 sejre og syv uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Manchester City har ramt en seriøst god formkurve, der siger 21 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • I de seneste 13 hjemmekampe i træk Tottenham har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 26 hjemmekampe i Premier League
  • I de seneste 13 Tottenham hjemmekampe i Premier League, har summen af mål været over 2.5
  • Tottenham scorede i 29 af deres seneste 31 hjemmekampe
  • I 13 af de seneste 15 hjemmekampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester City har ikke tabt 39 af 41 af deres seneste kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 19 kampe i Premier League
  • Manchester City scorede i 39 af deres seneste 41 kampe
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 15 udekampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 15 udekampe

Form Tottenham mod Manchester City

Tottenham har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Chelsea tabte de 2-0, Liverpool også viste sig for stærke i en 4-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Tottenham formåede at vinde 2-1 over Burnley. Tottenham præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede 13 i kassen selv, mens de lukkede ni mål ind.

Manchester City har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Nottingham Forrest nedlagt 0-2, hvorpå Wolverhampton blev fejet til side med 5-1. Senest gik formen ud over Fulham, der blev slået med 0-4. Manchester City har været fremragende i deres seneste seks udekampe i Premier League, der indbragte fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. De scorede 16 mål og indkasserede tre på deres vej.

Tottenham opnåede 11 point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 20 mål scoret og 20 indkasseret. Manchester City scorede 33 mål og lukkede 18 ind i deres seneste 17 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i Premier League. Det indbragte dem otte sejre og 30 point.

Tottenham vs Manchester City – Seneste nyt

Tottenham kan have op til fire fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Manchester City. Yves Bissouma får en fridag fra Tottenham-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Ryan Sessegnon, Manor Solomon og Alfie Whiteman er alle ude af truppen, som Tottenham tager imod Manchester City med på Tottenham Hotspur Stadium.

Manchester City har en næsten fuld trup til rådighed på tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Mateo Kovacic og Josko Gvardiol, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Manchester City – indbyrdes historik

Tottenham sikrede sig alle tre point i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe mod Manchester City. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Tottenham stod overfor Manchester City. Det sluttede 3-3 i en fremragende Premier League duel imellem klubberne. Tottenham har været en smule mere succesfuld i end Manchester City i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, glæder Tottenham sig ganske givet til et gensyn.

Tottenham scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Manchester City i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Tottenham og Manchester City var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Tottenham mod Manchester City Spiltips

Hold godt øje med Heung-Min Son, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Tottenham. For gæsterne præsterede Erling Haaland syv mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Tottenham vandt beskedne syv sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne nul gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Manchester City vandt otte af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden nul af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Tottenham på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Manchester Citys seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Tottenham præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Manchester City snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Tottenhams foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.6 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Manchester City spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 3.3 mål i disse kampe.