Tottenham vs Nottingham Forrest – Optakt, bedste Odds og gode tips

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Tottenhampå lørdag møder Nottingham Forrest. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Tottenham går ind til runde 27 som nummer 4 i Premier League tabellen med 45 point på kontoen. Med 26 runder bag dem har Nottingham Forrest samlet 26 point, hvilket giver dem en placering som nummer 14 i stillingen.

Tottenham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fem gange.

Nottingham Forrest vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Tottenham har vundet 14 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i Premier League.

Nottingham Forrest kigger på seks sejre, samt otte uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v Nottingham Forrest.

  • Tottenham har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 7 Tottenham hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Tottenham scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • 11 af Tottenham’s seneste 13 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Tottenham’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Nottingham Forrest har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • Nottingham Forrest var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 15 af de seneste 17 udekampe
  • Nottingham Forrest var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste kampe

Form Tottenham mod Nottingham Forrest

Bare ét point forhindrer Tottenham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 1-0 mod Sheffield United og Wolverhampton. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod AC Milan. Tottenham præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens nul sluttede uafgjort og det blev til to nederlag. De hamrede ni i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

Nottingham Forrest har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Manchester City blev det 1-1, hvorefter West Ham viste sig for stærke og sejrede 4-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Everton. Nottingham Forrest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv to.

Tottenham scorede 30 mål og indkasserede 16 i deres seneste 13 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 28 point og ni sejre. Tottenham scorede syv mål og indkasserede selv 27 i deres foregående 12 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og syv point.

Tottenham vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Tottenham kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Nottingham Forrest.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur er blandt de tre spillere, som mangler for Tottenham på lørdag.

Nottingham Forrest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele tre har skavanker af varierende art.

Det er navne som Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Moussa Niakhate og Omar Richards, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Tottenham med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Tottenham går til kampen mod Nottingham Forrest med en 1-0-0 statistik for deres seneste en møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Tottenham mod Nottingham Forrest Spiltips

Brennan Johnson virker til at være i anstændig form for Nottingham Forrest, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Tottenham, som er store favoritter til sejren den kommende lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Harry Kane, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Tottenham høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Nottingham Forrest sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Tottenham spillede ikke én eneste af deres foregående 10 Premier League kampe på hjemmebane uafgjort. Nottingham Forrest delte point i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to af Tottenhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Nottingham Forrest spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.