Tottenham vs West Ham – Spilfiduser, Optakt og Odds

Tottenham byder velkommen til West Ham i Premier League den kommende søndag på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham er placeret som nummer 5 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 39 point til samlingen. West Ham har opnået 20 point, hvilket placerer dem som nummer 16 efter 22 runder.

Tottenham har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 19 mål. Det er lig med 1.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

West Ham vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent en gange i denne stime.

Tottenham er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson.

West Ham kigger på fem sejre, samt fem uafgjorte såvel som 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tottenham v West Ham.

  • Tottenham scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • Tottenham har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 5 Tottenham hjemmekampe, har summen af mål været under 2.5
  • 9 af Tottenham’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Tottenham scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 6 West Ham kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 6 West Ham kampe, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 4 West Ham udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • West Ham scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe
  • West Ham scorede i 10 af deres seneste 12 kampe

Form Tottenham mod West Ham

Tottenham har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Manchester City. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 4-1 til Leicester, siden 1-0 mod AC Milan. Tottenham opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag, mens de scoredesyv og lukkede 11 mål ind.

West Ham har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Derby med 0-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Newcastle. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Chelsea. West Ham formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede to uafgjorte og tabte fire, hvori de indkasserede ni og scorede fire mål.

Tottenham scorede 28 mål og indkasserede 15 i deres seneste 11 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 25 point og otte sejre. Tottenham scorede otte mål og indkasserede selv 17 i deres foregående 11 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til en sejre og seks point.

Tottenham vs West Ham – Seneste nyt

Tottenham kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod West Ham.

Dejan Kulusevski, Richarlison og Rodrigo Bentancur er blandt de tre spillere, som mangler for Tottenham den kommende søndag.

I værste fald må West Ham finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Alphonse Areola, Manuel Lanzini, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham mod West Ham – indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Premier League mellem Tottenham og West Ham fandt sted i agosto 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.83, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Tottenham55% chance for at banke West Ham. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod West Ham udbetaler 4.20 i gevinst på oddset for en sejr. Tottenham går til kampen mod West Ham med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

West Ham scorede i deres seneste 5 opgør mod Tottenham i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Tottenham og West Ham fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Tottenham mod West Ham Spiltips

Det har været en god sæson for Harry Kane, der lige nu står på 17 mål i ligaen og Tottenham håber på skarpretteren igen, når de møder West Ham.

Tottenham var i stand til at vinde fire af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også fire nederlag i denne serie. West Ham sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. Tottenham scorede kun kampens første mål fire gange i deres seneste 10 kampe på Tottenham Hotspur Stadium. West Ham scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Tottenham har et gennemsnit på 1.5 mål i de opgør, har West Ham et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Tottenhams sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.