Trætte pokalkæmpere slås om oprejsning i Farum

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når FC Nordsjælland og AaB tørner ind i hinanden den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. FC Nordsjælland indtager en plads som nummer 10 i tabellen med 14 point efter 13 kampe. På de 13 runder AaB har afviklet, har de indsamlet 21 point og ligger nummer 4 i stillingen. Både FC Nordsjælland og AaB har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland vs AaB.

  • FC Nordsjælland ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • FC Nordsjælland har tabt i seneste 6 af 7 kampe;
  • FC Nordsjælland har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 6 of 8 seneste FC Nordsjælland kampe var antal mål OVER 2.5.
  • AaB har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 5 of 7 seneste AaB kampe var antal mål OVER 2.5;
  • AaB har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste AaB kampe var antal mål OVER 3.5.

Form FC Nordsjælland mod AaB

FC Nordsjælland håber på frisk start.

FC Nordsjælland ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. FC Nordsjælland har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod FC Midtjylland blev det 2-2, hvorefter Vejle Boldklub viste sig for stærke og sejrede 2-0. Senest måtte Nordsjælland efter 1-1 i ordinær kamp bøje sig mod OB, som sejrede 4-1 efter forlænget spilletid i DBU Pokalen.
 

AaB fortsat skidt kørende.

AaB går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Bare ét point forhindrer AaB i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 2-5 mod AGF og Viborg FF. Senest måtte også de se sig slået efter forlænget spilletid i pokalturneringen, da FC Midtjylland sejrede 3-1.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver FC Nordsjælland33% chance for at tage tre point mod AaB. Det svarer til, at man får 3.00 på oddset for sejr til FC Nordsjælland, mens uafgjort giver 3.60 gange igen. Et væddemål på en udesejr til AaB betaler dig pengene 2.20 gange igen på oddset.

FC Nordsjælland v AaB Indbyrdes historik

AaB havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i august 2021 i 3F Superliga. FC Nordsjælland går ind til opgøret med en historik mod AaB, der siger 3-5-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem FC Nordsjælland og AaB bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Formstærk måltyv

Hold øje med Simon Adingra når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for FC Nordsjælland, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Iver Fossum har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for AaB, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.