Tromso mod Brann i Eliteserien runde 15 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Tromso får besøg af Brann i Romsaa Arena. Der er kickoff til kampen på søndag.

Tromso ligger nummer 4 med point mens Brann ligger nummer 3 med point.

Tromso kommer ikke til at mangle motivation til deres kamp i Eliteserien på søndag. De overhaler nemlig favoritterne fra Brann i stillingen, hvis de kan sætte tre point på kontoen her.

Tromso kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

For for deres næste Eliteserien kamp, er Brann i enestående målform. I deres seneste 10 ti kampe bankede de i gennemsnit1.7 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 17 mål, mens de samtidig indkasserede 13 mål. Det sidste giver et snit på 1.3 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tromso v Brann.

 • Tromsø vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Tromsø scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Tromsø har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
 • 8 af Tromsø’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
 • I 3 af de seneste 4 hjemmekampe Tromsø har spillet, har begge hold scoret
 • Brann scorede i 33 af deres seneste 35 udekampe
 • I 8 af de seneste 9 kampe Brann har spillet, har begge hold scoret
 • 11 af Brann’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
 • 8 af Brann’s seneste 10 kampe havde over 3.5 mål
 • Brann scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • I 15 ud af 17 seneste Tromsø hjemmekampe mod Brann var antallet af mål under 3.5
 • I 7 af de seneste 8 kampe Tromsø har spillet mod Brann har begge hold scoret
 • Tromsø har scorede i 14 af de senest 16 kampe mod Brann
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Tromsø har spillet mod Brann har begge hold scoret
 • Tromsø har scoret imod i de seneste 9 kampe i træk de har spillet mod Brann

Form Tromso mod Brann

Tromso fortsætter pointhøsten.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Tromso i øjeblikket. Mod Lillestrøm satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 0-0 mod Vålerenga. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Rosenborg.

Brann drømmer om mere.

Brann har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Hamarkameratene med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Molde. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Strømsgodset.

Tromso vs Brann – Seneste nyt

Tromso v Brann Indbyrdes historik

Brann har haft et, ufrivilligt, ophold udenfor Eliteserien, hvorfor det er første gang i 2 års, at de møder Tromso. Tromso går ind til opgøret med en historik mod Brann, der siger 3-4-3 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset fem gange i de seneste ti kampe mellem Tromso og Brann. Begge hold var på tavlen syv gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Eliteserien

Tabellen i Eliteserien giver os et overblik over, hvordan Tromso og Brann hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 15. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Romsaa Arena i vente.

Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Brann formåede at score 2.9 mål i gennemsnit.

Tromso mod Brann – Formstærke spillere

Sivert Heltne Nilsen scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog seks i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når Brann kommer på besøg hos Tromso.