Tromso vs Stabaek – Match Preview, Betting Tips, Streaming.

Der er mere end blot tre point på spil, når Tromso træder op imod Stabaek på Romsaa Arena på søndag i Eliteserien. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes. Tromso sluttede sidste sæson som nummer 7 med 43 point. De skal i denne runde 11 af den nye sæson i Eliteserien op imod Stabaek.

Tromso ligger nummer 3 med point mens Stabaek ligger nummer 8 med point.

Tromso vil være på udkig efter at udvide hullet til Stabaek i stillingen Eliteserien, når klubberne står overfor hinanden på søndag.

Tromso kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv ti mål. Det er en mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Stabaek er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Stabaek præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tromso v Stabaek.

 • Tromsø vandt deres seneste 6 kampe
 • Der er scoret imod Tromsø i 14 af de seneste 16 hjemmekampe
 • 7 af Tromsø’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
 • Tromsø har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Tromsø har i tabte 4 af de seneste 5 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
 • I de seneste 6 Stabæk udekampe, har summen af mål været over 3.5
 • I de seneste 7 Stabæk udekampe, har summen af mål været over 2.5
 • I de seneste 6 Stabæk kampe, har summen af mål været over 2.5
 • I 7 af de seneste 9 kampe Stabæk har spillet, har begge hold scoret
 • I 7 af de seneste 9 udekampe Stabæk har spillet, har begge hold scoret
 • I 13 ud af 14 seneste Tromsø kampe mod Stabæk var antallet af mål under 3.5
 • I 12 ud af 14 seneste Tromsø hjemmekampe mod Stabæk var antallet af mål under 3.5
 • Tromsø har har ikke tabt i 9 af 10 seneste kampe mod Stabæk
 • Tromsø har har ikke tabt i 9 af 11 seneste hjemmekampe mod Stabæk
 • Tromsø har har ikke vundet i de 6 hjemme seneste kampe i træk mod Stabæk

Form Tromso mod Stabaek

Tromso på fortsat vinderkurs

Tromso er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev FK Haugesund nedlagt 1-2, hvorefter det blev 2-1 mod Sarpsborg 08. Senest måtte også Aalesund bøje sig i et 2-3 nederlag.

Stabaek drømmer om mere.

De seneste tre kampe har for Stabaek givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Vålerenga med 2-1, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod Lillestrøm. Deres seneste opgør, mod Rosenborg, indbragte et point i en 2-2 kamp.

Tromso vs Stabaek – Seneste nyt

Tromso v Stabaek Indbyrdes historik

Stabaek har haft et, ufrivilligt, ophold udenfor Eliteserien, hvorfor det er første gang i 2 års, at de møder Tromso. Tromso møder Stabaek med en historik imellem klubberne, der siger 4-5-1 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset fem gange i de seneste ti kampe mellem Tromso og Stabaek. Begge parter fandt vej til netmaskerne i fire af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Eliteserien

Stillingen i Eliteserien inden den kommende runde 11 fortæller os, hvor Tromso og Stabaek ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Romsaa Arena.

Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.

Tromso mod Stabaek – Hold øje med…

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Vegard Oestraat Erlien viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Tromso bør bringe ham i spil mod Stabaek. Sidstnævnte ankommer med Mushaga Bakenga, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.