Tunesien mod Frankrig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tunesien forbereder sig på at møde Frankrig den kommende onsdag på Education City Stadium. Kampen er en del af sidste runde i gruppespillet af FIFA VM.

Efter kampene i anden runde af gruppespillet er Tunesien nummer 4 med 1 point, mens Frankrig har 6 point og er nummer 1. Tunesien går ind til deres kommende kamp som nummer 30 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Frankrig, som ligger nummer 4 i verden.

Som forholdsvis store outsidere i deres pulje, vil det være en overraskelse, hvis Tunesien ser mere af denne turnering end gruppespillet. De ved dog nu at, en sejr over Frankrig sender dem videre, hvis sejren bliver større end, hvad Danmark slår Australien med.

Form Tunesien mod Frankrig

Bare ét point forhindrer Tunesien i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-5 af Brasilien, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Danmark. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Australien, som satte sig igennem med 0-1. Tunesien høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie.

Tunesien kommer til deres næste FIFA VM kampe med et beskedent gennemsnit på 0.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 9 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Frankrig har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Danmark. De svarede stærkt igen mod Australien, som blev slået 4-1, før de sejrede 2-1 over Danmark. Frankrig var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 3 nederlag i denne serie.

Frankrig kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 9 mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Tunesien går ind til sidste runde med et meget klart mål. Eftersom de kun er noteret for et point indtil videre, skal der vindes i deres sidste kamp, ellers er det farvel og tak. Det har været en imponerede FIFA VM turnering indtil videre for Tunesien, som står med to sejre efter de første to kampe. Det har sikret dem videre adgang i turneringen, så det handler om at holde momentum gående nu.

Facts og finurligheder for Tunesien v Frankrig.

  • 11 af Tunesien’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Tunesien har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Tunesien i 9 af de seneste 10 kampe
  • 5 af Tunesien’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • Tunesien scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
  • Frankrig scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • 8 af Frankrig’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Frankrig’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod Frankrig i 6 af de seneste 7 kampe
  • Frankrig har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe

Stilling

Tunesien mod Frankrig – indbyrdes historik

Tunesien går til kampen mod Frankrig med en 0-2-1 statistik for deres seneste 3 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 3 kampe mellem Tunesien og Frankrig.

Topscorer

Gamblere vil også have et godt øje til Kylian Mbappe i håb om, at han kan føje til de 6 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i FIFA VM for Frankrig.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Tunesien høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Frankrig sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 3 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Tunesiens sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Tunesien præsterede et gennemsnit på 0.99 mål, mens Frankrig snittede 1.66 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Tunesien var i stand til at vinde 5 deres seneste kampe uden at indkassere mål.