Italien oser af selvtillid før åbningskamp mod Tyrkiet

Tyrkiet byder Italien op til kamp og scenen er Stadio Olimpico, Rome, hvor der er optræk til en spændende kamp. Det er en af 12 kampe, der spilles i første runde af gruppespillet ved Euro 2020 og afvikles på fredag. Tyrkiet ankommer til Euro 2020 som nummer 29 på FIFAs verdensrangliste, hvilket indikerer en større forskel mellem nationerne, da Italien kommer med en rangering som nummer 7.

En førsteplads i gruppen er måske for meget at sætte næsen op efter, men ifølge bookmakerne burde Tyrkiet som minimum nå frem til 1/8-finalen. De vandt nok kampe i deres kvalifikationsgruppe til at tage førstepladsen i visse puljer, men Tyrkiet måtte nøjes med andenpladsen. De når næppe frem til en finale, men oddsene indikerer, at de godt kan nå langt i turneringen.

Italien går ind til EM-slutrunden som storfavoritter hos bookmakerne til at både vinde deres gruppe samt nå langt ved turneringen. Italien havde ikke de store vanskeligheder ved at besætte en forventelig førsteplads i deres kvalifikationsgruppe, og de har sat næsen op efter en stor slutrunde ved Euro 2020.

Tyrkiet vs Italien stats and analysis

Når det kommer til mål, er Tyrkiet ikke just det mest profilerede hold. Tyrkiet formåede blot at score beskedne 18 gange i deres seneste 10 landskampe, hvilket er 1.8 mål pr. kamp. De har dog samtidig været særdeles stærkt organiserede, da de blot tillod 3 mål imod. Det er et gennemsnit på 0.3 pr. kamp med 8 clean sheets undervejs.

Italien oser af selvtillid inden Euro 2020, hvortil de ankommer med ekstraordinære gode tal for deres seneste 10 landskampe. Italien præsterede massive 3.7 mål pr. kamp eller sammenlagt 37 kasser, mens de samtidig kun tillod utrolige 4 mål imod. Det er et imponerende lavt gennemsnit på 0.4 pr. kamp med clean sheets i 6 af dem.

Alt andet end nederlag i deres åbningskamp ved Euro 2020 vil være en overraskelse af Tyrkiet. Oddsene indikerer, at det ligner et spørgsmål om at minimere det ventede nederlag.

Det vil være en kæmpe skuffelse for Italien at smide point i deres første kamp ved Euro 2020. Støvlelandet sætter næsen op efter at spille med om titlen i deres nuværende form.

Form Tyrkiet vs Italien

Tyrkiet vanskelige at nedbryde.

Tyrkiet går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I Tyrkiets 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod Aserbaidsjan, dernæst fulgte en 0-0 uafgjort mod Guinea, mens de senest smadrede Moldova 2-0.

Italien i forrygende form.

Italien ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Italien sikrede sig en komfortabel 2-0 ude sejr over Litauen, hvorefter de noterede en 7-0 sejr mod San Marino mens den seneste kamp resulterede i en 4-0 sejr mod Tjekkiet.

Tyrkiet v Italien Fixture History

Der var ingen vinder, da Tyrkiet og Italien senest stod overfor hinanden, da de delte goderne imellem sig i en 1-1 kamp den 15 november 2006. Italien går ind til opgøret med en historik mod Tyrkiet, der siger 1-2-0 for deres seneste 3 kampe.

Topscorer i form

Burak Yilmaz ankommer til Euro 2020 stærkt opsat på at holde det momentum, han har bygget op over de seneste seks landskampe for Tyrkiet ved lige. At præstere 5 mål i et halvt dusin kampe, er et anstændigt resultat. Det er fristende at kigge efter Ciro Immobile i forsøget på at gætte en målscorer for Italien, da han sørgede for 3 mål i deres seneste seks landskampe.