Tyrkiet mod Portugal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er anden runde af gruppespillet i EM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Tyrkiet og Portugal. Der er kick off den kommende lørdag på BVB Stadion Dortmund.

Tyrkiet – Portugal: Tips og odds

  • Tyrkiet scorede i 28 af deres seneste 30 kampe
  • Tyrkiet var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe i EM involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Tyrkiet i 11 af de seneste 12 kampe i EM
  • Tyrkiet tabte 6 af 7 af deres seneste kampe i EM
  • Tyrkiet har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe i EM
  • Portugal vandt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Portugal scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Portugal har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Portugal var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Portugal scorede i 13 af deres seneste 15 kampe i EM

Tyrkiet – Portugal: H2H

Tyrkiet tabte deres seneste indbyrdes møde i EM med Portugal, da Portugal noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Tyrkiet sikrede alle tre point via en sejr på 3-1. Tyrkiet går til kampen mod Portugal med en 1-0-3 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 25%.

Begge hold scorede i to af de seneste fire kampe mellem Tyrkiet og Portugal.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Tyrkiet præsterede et gennemsnit på en mål, mens Portugal snittede to mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Tyrkiets seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Portugal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.

Tyrkiet – Portugal: Form

Tyrkiet har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Italien sluttede 0-0, hvorpå et 2-1 nederlag mod Polen fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Georgien blev nedlagt med 3-1. Tyrkiet har kun én sejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks landskampe. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede seks og indkasserede 11 mål.

Portugal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-2 til Kroatien. De svarede stærkt igen mod Ireland, som blev slået 3-0, før de sejrede 2-1 over Tjekkiet. Portugal præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 15 mål i kassen, mens de indkasserede ni.

Tyrkiet – Portugal: Målscorere og kort

Med bare ét mål i EM på det seneste er Irfan Kahveci ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Portugal sætter deres lid til, at Cristiano Ronaldo kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i EM.

Tyrkiet – Portugal: Startopstillinger

Tyrkiet – Portugal: Odds sammenligning