Tyrkiet vs Wales – Spilfiduser, Optakt og Odds

Vi er fået fjerde runde af kvalifikationen til EM og her venter en duel mellem Tyrkiet og Wales på mandag, hvor de mødes på Samsun 19 Mayis Stadi. I det seneste opgør mellem disse to løb Wales med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag.

Ved afslutningen af den tredje runde i gruppespillet er Tyrkiet rangeret som nummer en med seks point, mens Wales har fire point og er rangeret som nummer tre. Før kampen sparkes i gang EM ligger Tyrkiet nummer 43 på verdensranglisten hos FIFA. Wales befinder sig til gengæld på en placering som nummer 26.

Form Tyrkiet mod Wales

Tyrkiet har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Armenien med 1-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-2 mod Kroatien. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over Letland. Tyrkiet formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede nul uafgjort og tabte to. De scorede 13 mål og lukkede syv mål ind.

Wales har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Kroatien, før de sejrede 1-0 mod Letland. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-4 nederlag mod Armenien. Wales kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks landskampe, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fem.

Tyrkiet har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Wales formåede at score mindst én gang i deres seneste 3 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tyrkiet v Wales.

  • Tyrkiet scorede i 19 af deres seneste 20 kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Tyrkiet har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Tyrkiet’s seneste 8 kampe havde under 3.5 mål
  • Tyrkiet scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • 5 af Tyrkiet’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
  • 14 af Wales’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • I 7 af de seneste 8 udekampe Wales har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wales i 14 af de seneste 16 kampe
  • Wales har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Wales scorede i deres seneste 8 udekampe

Tyrkiet vs Wales – Seneste nyt

Tyrkiet skulle bare have én spiller siddende, når de møder Wales på Samsun 19 Mayis Stadi.

Tyrkiet må stille op uden Ozan Kabak på mandag mod Wales, da han døjer med en skade.

Wales ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på mandag møder Tyrkiet. Blandt de fraværende spillere i Wales-truppen, er Connor Roberts i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Neco Williams, Aaron Ramsey og David Brooks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Samsun 19 Mayis Stadi.

Tyrkiet mod Wales – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Tyrkiet og Wales daterer sig nogle år tilbage, da Wales vandt 2-0 på Samsun 19 Mayis Stadi. Mon ikke vi kan regne med, Wales glæder sig til at forny bekendtskabet. Tyrkiet vandt nul af deres foregående en kamp mod Wales, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.30 i skrivende stund.

Spilfiduser for kampen

Irfan Kahveci har været stærk for Tyrkiet i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Wales håber, at Aaron Ramsey kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Tyrkiet høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Wales sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Wales præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Tyrkiet formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Samsun 19 Mayis Stadi.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Tyrkiets seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.