Tyskerne går efter struben mod Ukraine

Når Tyskland og Ukraine træder ind på Red Bull Arena i Leipzig lørdag aften har begge nationer de samme to ambitioner. Deres egen kamp skal vindes, og så skal Spanien snuble i deres duel mod Schweiz. Sidstnævnte har intet på spil, men kun ét point skiller de tre andre nationer ad. Ønsker man at spille på hjemmeholdet, er der omkring odds 1.23 for en hjemmesejr mens odds for Ukraine er oppe i 14 gange pengene.

Tyskland har ikke et imponerende landskampsår bag sig, defensiven har været hullet som en si, men denne fik de endelig til at fungere i onsdagens landskamp mod ellers flittigt scorende Tjekkiet. Lucas Waldschmidt sørgede for en stille 1-0 sejr.

Det har været et underligt landskampsår for Ukraine, som har fået nogle mega prygl af både Spanien og Frankrig, men stadig har chancen for at tage førstepladsen her, fordi de også har besejret Schweiz og, imponerende nok, Spanien på hjemmebane. Eneste minus var hjemmebanenederlaget til Tyskland.

Når Tyskland kunne slippe fra udekampen med en sejr, et sted hvor altså både Spanien og Schweiz kiksede i dette efterår, kikser Jogi Löws tropper ikke i eget hus, og en sejr er vigtigere end sejrens størrelse, hvorfor vi i vores bet på kampen går efter nedenstående kombi.

Flere interessante tips