Tyskland mod Japan – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Tyskland og Japan sparkes i gang den kommende onsdag på Khalifa International Stadium. Det er en af duellerne i første runde af FIFA VM.

Det er åbningskampen ved FIFA VM for både Tyskland og Japan og sidstnævnte vil være yderst opsat på at leve op til favoritværdigheden. Men mon ikke der er stor modstand i vente fra de motiverede outsidere? Mens hjemmeholdet Tyskland ligger nummer 11 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne Japan til kampen på onsdag som nummer 24.

Der er høje forventninger til, at Tyskland kan tage en sikker førsteplads i gruppespillet, og de drømmer selv om igen at opleve mindst en semifinale.

Form Tyskland mod Japan

Tyskland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Ungarn, hvorefter de opnåede 3-3 mod England. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-1 i opgøret mod Oman. Tyskland høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 5 gange og led 1 nederlag i denne serie.

Tyskland har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 8 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Japan i øjeblikket. Mod USA satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 0-0 mod Ecuador. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod Canada. Japan høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie.

Japan går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 9 opgør. Nydelige 1.4 mål pr. kamp, 14 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 20 gange, eller 2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 1 clean sheets.

Tyskland går ind til deres første kamp i FIFA VM gruppespillet med store forventninger om en sejr over Japan. Tyskland vil forsøge at slippe igennem gruppespillet så ubesværet som muligt, hvorfor pointtab her ikke er på agendaen. Japan kan være på vej mod en øretæve i deres første kamp ved FIFA VM, hvori de er enorme outsidere på Khalifa International Stadium. Det ligner udelukkende et spørgsmål om, hvor stort nederlaget bliver på Khalifa International Stadium den 23. november kl. 14:00.

Det er essensielt for alle at sætte tre point på kontoen så hurtigt som muligt ved en FIFA VM slutrunde. I dette tilfælde regner vi fuldt ud med, at Tyskland har for meget i posen til at Japan kan stoppe dem.

Facts og finurligheder for Tyskland v Japan.

  • Tyskland har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Tyskland scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • 7 af Tyskland’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • I 6 af de seneste 8 kampe Tyskland har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Tyskland’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Japan kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Japan har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Japan i 5 af de seneste 6 kampe

Tyskland mod Japan – indbyrdes historik

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Tyskland og Japan er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Tyskland høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 5 gange og led 1 nederlag i denne serie. Japan sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 3 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Tysklands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Tyskland præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Japan snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Tyskland præsterede 2 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer.