Tyskland mod Skotland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Tyskland og Skotland sparkes i gang på fredag på Fussball Arena München. Det er en af duellerne i første runde af EM.

Tyskland – Skotland: Tips og odds

  • Der er scoret imod Tyskland i 14 af de seneste 16 kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Tyskland har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Tyskland’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Tyskland i de seneste 6 kampe i EM
  • Tyskland scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
  • Skotland har ikke vundet deres seneste 7 kampe
  • Skotland var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Skotland i de seneste 7 kampe
  • 6 af Skotland’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • 4 af Skotland’s seneste 5 kampe havde over 3.5 mål

Tyskland – Skotland: H2H

Tyskland ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 3-2 i deres seneste to opgør mod Skotland. Tyskland vandt tre af deres foregående fire kampe mod Skotland, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

I de seneste fire indbyrdes opgør mellem Tyskland og Skotland fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Tyskland præsterede et gennemsnit på to mål, mens Skotland snittede 1.25 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Tysklands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.4 mål i disse kampe.

Tyskland – Skotland: Form

Tyskland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Holland, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 0-0 mod Ukraine, hvorpå Greece blev besejret 2-1. Tyskland vandt halvdelen af deres seneste seks landskampe, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede otte mål, men lukkede også syv ind.

Skotland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Northern Ireland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 0-2 over Gibraltar, inden de senest spillede 2-2 mod Finland. Skotland kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks landskampe, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv ni.

Tyskland – Skotland: Målscorere og kort

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Kai Havertz, der viser god form for Tyskland. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Skotland.Gæsterne krydser fingre for Callum McGregor til at score igen efter en EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Tyskland – Skotland: Startopstillinger

Tyskland – Skotland: Odds sammenligning