Tyskland tæsker tapre Ungarn og tager billetten

Tyskland skal op imod Ungarn på onsdag i en kamp, hvor Fussball Arena Munchen lægger græstæppe til. Det er begge nationers tredje og sidste kamp i gruppespillet ved EM 2020. Tyskland ankommer til Euro 2020 som nummer 12 på FIFAs verdensrangliste, hvilket indikerer en større forskel mellem nationerne, da Ungarn kommer med en rangering som nummer 37.

Inden deres første kamp ved EM 2020 forventede bookmakerne, at Tyskland kunne spille med om førstepladsen i gruppen. Tyskland havde meget få problemer med at sikre en yderst ventet førsteplads i kvalifikationsgruppen, og det forventes, at de får en lang turnering ved Euro 2020.

Ungarn regnes som enorme favoritter til at slutte sidst i gruppen, men de kommer med al den entusiasme en outsider altid tager med sig. De har intet at tabe og kan vise sig farlige for alle. De formåede ikke at reservere billet til Euro 2020 igennem gruppespillet, hvorfor Ungarn måtte den lange og strabadserende vej igennem play-off, før EM-billetten var hjemme.

Tyskland vs Ungarn statistik og historik

Oven på én sejr og ét nederlag ved Euro 2020, ved Tyskland, at de skal bruge mindst ét point for at kunne håbe på adgang til 1/8-finalen.

Med kun ét point i bagagen for deres første to kampe skal Ungarn seriøst hæve niveauet for at nå videre til næste runde ved EM 2020.

Form Tyskland møder Ungarn

Tyskland håber på yderligere point til samlingen.

Tyskland har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Tyskland seneste 3 landskampe byder på en 7-1 sejr mod Letland, et 1-0 nederlag mod Frankrig og senest en 4-2 sejr mod Portugal.

Ungarn fortsætter pointhøsten.

Ungarn går ind til kampen i håbet om endnu et positivt resultat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Ungarn sluttede med en 0-0 uafgjort mod Ireland, hvorefter de noterede et 3-0 nederlag mod Portugal mens den seneste kamp resulterede i en 1-1 uafgjort mod Frankrig.

Tyskland ogUngarn – indbyrdes historik

Den 4 juni 2016 stod disse to nationer senest overfor hinanden i en landskamp, hvor det lykkedes Tyskland at tage en 2-0 sejr. Tyskland vandt 75%, mens Ungarn sikrede sig 25% fra de foregående 4 landskampe imellem nationerne.

Flere mål i vente

Tyskland satser på Ilkay Gündogan til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks landskampe, hvori han stod for 2 mål. Med Attila Fiola på 2 mål i seks landskampe for Ungarn, er han naturligt en spiller at holde øje med som mulig målscorer her.