Tyskland mod Ungarn – Optakt, Spilfiduser, Odds

Tyskland træder ind på Red Bull Arena til deres næstsidste kampe i gruppespillet i UEFA Nations League. De skal op imod Ungarn på fredag, hvor begge er på udkig efter at slutte stærkt af.

Det har været en god turnering indtil nu for Tyskland, som har samlet 6 point sammen til kontoen. Dermed lever chancen for at se semifinalen stadig i UEFA Nations League, men pointtab her kan vise sig kostbart.

Ungarn er et varmt navn til at opleve semifinalerne i UEFA Nations League, men der er stadig behov for at være fokuseret. Selvom 7 point er en pænt facit indtil nu, skal der mere til for at se næste runde.

Form Tyskland mod Ungarn

Tyskland ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod England. Herefter var de oppe imod Ungarn i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Italien, som blev nedlagt med 5-2.

Tyskland har vist potent form på Red Bull Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 25 mål, mens de tillod 4 imod, spillede 1 uafgjort og tabte 0.

Ungarn har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Italien, hvorefter de opnåede 1-1 mod Tyskland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-4 i opgøret mod England.

Ungarn vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 5 mål.

Tyskland var på måltavlen i deres seneste 13 i træk.

Vores tip

Facts og finurligheder for Tyskland v Ungarn.

  • Tyskland scorede i deres seneste 25 hjemmekampe
  • Tyskland har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste hjemmekampe
  • Tyskland har ikke tabt deres seneste 13 kampe
  • Tyskland scorede i deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 5 kampe i træk Tyskland har spillet, har begge hold scoret
  • Ungarn har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • Ungarn scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe
  • Ungarn scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
  • Ungarn har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Ungarn vandt 3 af 4 af deres seneste udekampe

Tyskland vs Ungarn – Seneste nyt

Tyskland kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Ungarn den kommende fredag.

Marco Reus, Jamal Musiala, Manuel Neuer, Lukas Nmecha, Leon Goretzka og Robin Gosens er alle ude af truppen, som Tyskland tager imod Ungarn med på Red Bull Arena. Efter at have afleveret en positiv Covid-19 test, må Jamal Musiala melde pas til den næste hjemmekamp for Tyskland.

Tyskland mod Ungarn – indbyrdes historik

Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Tyskland vandt 3 af de seneste 3 opgør, mens Ungarn vandt 1 af de foregående 6 kampe. Der er odds 1.25 på en sejr til hjemmeholdet.

Spilfiduser for kampen

Zsolt Nagy virker til at være i anstændig form for Ungarn, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i UEFA Nations League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Tyskland, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Timo Werner, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

 

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 6 kampe mellem disse to hold. Tyskland præsterede et gennemsnit på 2.16 mål, mens Ungarn snittede 1.16 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Tysklands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 3 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Ungarn spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.