Tyskland og Spanien bremser hinanden

Det er to af fodboldens største nationer, der brager sammen tirsdag aften. Det sker i Sevilla med kick off kl. 20.45 og det er med Spanien som favoritter til odds omkring 2.30 for en sejr. Tror man mere på Tyskland, skal man spille udesejren til odds omkring 3.00.

Luis Enrique har en plan, og den bliver han ved, siger manden selv, men i Spanien klør de sig i nakken og landsholdets formkurve. Det er ikke tit, at Spanien går tre kampe i træk uden sejr, og de har højst scoret ét mål i deres seneste fem kampe. Tyskland er uden nederlag i 12 kampe og har tilspillet sig førstepladsen i gruppespillet.

Kun en af Spaniens syv landskampe i 2020 har budt på mere end to scoringer, og de har selv blot stået for tre mål i fem landskampe. Seks af Tysklands syv landskampe i 2020 har set begge hold score, og fire af de seneste fem havde også minimum tre mål.

Begge parter er kendt for deres offensive stil, men når de står overfor hinanden sørger denne stil åbenbart for at bremse hinanden. Ingen af deres sidste fem opgør havde over to scoringer, og i alt var der beskedne syv mål i fem kampe. Spanien spiller generelt ikke målrigt netop nu, hvorfor et væddemål på under 2.5 mål til odds 2.00 ser meget fristende ud.

Flere interessante tips