Tyskland rusker Rumænien i Hamburg fredag aften

Tyskland er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Rumænien på fredag i VM-kvalifikationen. Tre point til favoritholdet betaler 1.11 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Volksparkstadion.

Tyskland går ind til kampen den kommende fredag som nummer 14 på FIFAs verdensrangliste. Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Rumænien kommer med en rangering som nummer 42.

Tyskland lægger beslag på placeringen som nummer 1 i FIFA VM med 15 point for deres første 6 kampe. Differencen til Rumænien er 5 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 6 kampe.

Tyskland vs Rumænien stats and analysis

Der bør være et drama i vente mellem Tyskland og Rumænien, for andenpladsen er på spil. Rumænien skal have point for at kunne drømme om andenpladsen. Hjemmeholdet kan næsten sikre VM-pladsen med tre point og beholder som minimum placeringen i top to med uafgjort. Gæsterne har til gengæld ikke råd til nederlag.

Facts og finurligheder for Tyskland vs Rumænien.

  • Tyskland har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Tyskland har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Tyskland har scoret i seneste 35 af 37 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Tyskland kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Rumænien er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Rumænien kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Rumænien har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 3 seneste Rumænien kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.

Form Tyskland møder Rumænien

Tyskland inde i god stime.

Tyskland går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. De står med tre sejre i træk uden at lukke mål ind. Først blev det 2-0 mod Liechtenstein, herefter 6-0 over Armenien, inden Island blev tævet 4-0.

Rumænien drømmer om point.

Rumænien er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-0 mod Island, før de bankede Liechtenstein med 2-0. Senest blev endte det dog 0-0 mod Nordmakedonien.

Tyskland v Rumænien Indbyrdes historik

Tyskland vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Arena Nationala i marts 2021 i VM-kvalifikationen. Bookmakerne har Tyskland som favoritter til sejren i dette opgør.

Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.11, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Tyskland 90% chance for at banke Rumænien. En pointdeling betaler 9.50 i gevinst på oddset, hvor imod Rumænien udbetaler 31.00 i gevinst på oddset for en sejr.

Stilling i FIFA VM

Den nuværende stilling i VM-kvalifikationen viser os, hvor Tyskland og Rumænien befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 7 den kommende fredag.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Serge Gnabry. Han har vist flaget for Tyskland med utre mål for sæsonen.

Rumænien har til gengæld forhåbninger om, at Alexandru Cicaldau kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for to i de seneste seks.