Tyskland skal revanchere sensationelt nederlag mod Nordmakedonien

Nordmakedonien byder velkommen til Tyskland i FIFA VM på mandag på Todor Proeski Arena. Mens Nordmakedonien går ind til opgøret på mandag som nummer 74 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Tyskland kan fremvise en placering som nummer 14 på ranglisten. Som nummer 2 i gruppespillet har Nordmakedonien formået at skrabe 12 point sammen for 7 kampe. Med 18 point har Tyskland for 7 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 1 i gruppespillet.

Nordmakedonien vs Tyskland stats and analysis

Nøgletal for Nordmakedonien og Tyskland.

  • Nordmakedonien er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Nordmakedonien er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Nordmakedonien har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Nordmakedonien kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Tyskland har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Tyskland har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Tyskland har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • Tyskland har vundet i seneste 22 af 23 udebane kampe.

Form Nordmakedonien vs Tyskland

Nordmakedonien vanskelige at nedbryde.

Nordmakedonien ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at spille 2-2 mod Island, før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Rumænien. Deres seneste opgave indbragte en 4-0 sejr mod Liechtenstein.

Tyskland udvider sejrsstimen.

Tyskland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Tyskland går ind kampen med sejre i deres seneste tre kampe på stribe. Armenien blev slået 6-0, Island tævet med 4-0, mens Rumænien blev besejret 2-1.

Bookmakerne vurderer oddset for en hjemmesejr til 15.00, mens en udesejr kaster odds 1.18 af sig.

Nordmakedonien v Tyskland Indbyrdes historik

Nordmakedonien havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i marts 2021 i VM-kvalifikationen. Det er nationernes hidtil eneste møde.

Stilling i FIFA VM

Den nuværende stilling i FIFA VM viser os, hvor Nordmakedonien og Tyskland befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 8 på mandag.

Manden med målnæsen

Hold øje med Alioski når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Nordmakedonien, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu. 

Serge Gnabry har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Tyskland, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.