Udinese mod Atalanta i Serie A runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Udinese har fordel af hjemmebane på Dacia Arena – Stadio Friuli, når Atalanta kommer forbi på søndag til et opgør i Serie A.

Udinese er placeret som nummer 14 i tabellen med 20 point efter 18 kampe. Atalanta ligger på en placering som nummer 4 i stillingen med 38 point ovenpå deres 18 opgør.

Udinese har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Atalanta i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Udinese har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Atalanta rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Udinese v Atalanta.

 • Udinese scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Der er scoret imod Udinese i 9 af de seneste 11 hjemmekampe
 • Udinese uafgjort 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Udinese har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Atalanta scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
 • Atalanta har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste udekampe
 • I 8 af de seneste 10 udekampe Atalanta har spillet, har begge hold scoret
 • Atalanta vandt 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Atalanta har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • I 11 af de seneste 13 kampe Udinese har spillet mod Atalanta har begge hold scoret
 • Udinese har scoret imod i de seneste 13 kampe i træk de har spillet mod Atalanta
 • Udinese har scorede i 17 af de senest 18 hjemmekampe mod Atalanta
 • Udinese har har ikke vundet i de 8 seneste kampe i træk mod Atalanta
 • I de seneste 13 Udinese kampe mod Atalanta var summen af mål over 1.5

Form Udinese mod Atalanta

Udinese fortsætter pointhøsten.

Udinese ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod AC Milan. Herefter var de oppe imod Crotone i en kamp, der sluttede 4-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Cagliari, som blev nedlagt med 4-0.

Atalanta håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for Atalanta givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Verona med 1-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-4 mod Roma. Deres seneste opgør, mod Genoa, indbragte et point i en 0-0 kamp.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at Atalanta formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Udinese 24% chance for at banke Atalanta. En pointdeling betaler 3.90 i gevinst på oddset, hvor imod Atalanta udbetaler 1.79 i gevinst på oddset for en sejr.

Udinese v Atalanta Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Serie A mellem Udinese og Atalanta fandt sted i April 2021. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Atalanta som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Udinese 24% chance for at banke Atalanta. En pointdeling betaler 3.90 i gevinst på oddset, hvor imod Atalanta udbetaler 1.79 i gevinst på oddset for en sejr. Udinese går ind til opgøret med en historik mod Atalanta, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Udinese og Atalanta kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 8 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Udinese og Atalanta hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Dacia Arena – Stadio Friuli i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Beto. Han har vist flaget for Udinese med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Atalanta har til gengæld forhåbninger om, at Duvan Zapata kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 9 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.