Udinese mod Lazio – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Udinese byder Lazio op til dans på søndag på Bluenergy Stadium – Stadio Friuli stadion.

Udinese er nummer 15 i tabellen med 17 point efter 18 kampe, mens Lazio rangerer som nummer 9 med 27 point efter 18 kampe.

Udinese kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Lazio er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for syv mål, mens Lazio præsterede fem “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.7 mål pr. kamp.

Udinese har vundet to sejre, mens de har spillet 11 uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Serie A.

Lazio kigger på otte sejre, samt tre uafgjorte såvel som syv nederlag i Serie A.

Vores tip

  • Udinese har ikke vundet 19 af 20 af deres seneste kampe
  • Udinese har ikke vundet deres seneste 10 hjemmekampe
  • I de seneste 7 hjemmekampe i træk Udinese har spillet, har begge hold scoret
  • I 10 af de seneste 12 kampe Udinese har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Udinese i 14 af de seneste 16 kampe
  • 11 af Lazio’s seneste 13 kampe havde under 2.5 mål
  • 12 af Lazio’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Lazio’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Lazio i 10 af de seneste 12 udekampe
  • I de seneste 3 Lazio udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form Udinese mod Lazio

Udinese ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Sassuolo. Herefter var de oppe imod Torino i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Bologna, som blev nedlagt med 3-0. Udinese præsterede kun én sølle sejr på Bluenergy Stadium – Stadio Friuli af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort fem og tabte nul af disse, hvori de scorede 12 mål og lukkede ni ind.

Lazio har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Inter. De svarede stærkt igen mod Empoli, som blev slået 0-2, før de sejrede 3-1 over Frosinone. I deres seneste seks udekampe i Serie A vandt Lazio to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede seks og scorede seks mål.

Lazio noterede sig ti point efter tre sejre i deres seneste fem kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også tre selv.

Udinese vs Lazio – Seneste nyt

Udinese kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp.

Vivaldo, Keinan Davis, Jaka Bijol, Enzo Ebosse, Christian Kabasele, Brenner da Silva og Gerard Deulofeu er alle ude af truppen, som Udinese tager imod Lazio med på Bluenergy Stadium – Stadio Friuli.

Lazio ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende søndag møder Udinese.

Det er navne som Alessio Romagnoli, Luis Alberto og Ciro Immobile, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Bluenergy Stadium – Stadio Friuli.

Udinese mod Lazio – indbyrdes historik

Lazio er ubesejret mod Udinese i de sidste 5 indbyrdes opgør. I det seneste opgør mellem disse to løb Lazio med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Bluenergy Stadium – Stadio Friuli den 21 maj 2023. Lazio synes at have et godt øje til Udinese, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Serie A imellem Udinese og Lazio blev der scoret højst to mål. I fire af de tidligere ti kampe mellem Udinese og Lazio scorede begge hold.

Udinese mod Lazio Spiltips

Udinese vandt beskedne en sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne syv gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Lazio vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Lazio scorede kampens første mål beskedne fire gange i deres seneste 10 udekampe. Udinese var først på pletten i syv af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Udinese har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har Lazio et snit på 1.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Udineses sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i to af de forrige ti kampe, som Lazio spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.