Udinese mod Salernitana i Serie A runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Salernitana den kommende tirsdag i Serie A. Alt andet end en sejr til Udinese vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Med 20 point efter 18 kampe er Udinese at finde på plads 14 i Serie A. Salernitana halter efter med 8 point for 18 kampe og ligger før kampen på plads 20 i tabellen.

Salernitana går ind til kampen mod Udinese den kommende tirsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Udinese har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Salernitana ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 9 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Udinese v Salernitana.

  • Udinese har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Udinese scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Udinese har spillet, har begge hold scoret
  • Udinese uafgjort 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Udinese har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Salernitana i de seneste 12 kampe
  • Salernitana har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Salernitana tabte 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Salernitana ikke scoret i 8 af deres seneste 9 kampe

Form Udinese mod Salernitana

Udinese fortsætter pointhøsten.

Udinese ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod AC Milan. Herefter var de oppe imod Crotone i en kamp, der sluttede 4-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Cagliari, som blev nedlagt med 4-0.

Salernitana fastlåst i elendig stime.

Salernitana har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 4-0 af Fiorentina, før Genoa satte sig igennem med 1-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Inter, der satte sig igennem med 0-5.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med Udinese til 1.41 på oddset. Et væddemål på Salernitana giver dig netop nu 7.50 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 13% chance for at slå Udinese. Ønsker du at placere dine indsatser på Udinese, kan de spilles til 1.41 på oddset.

Udinese v Salernitana Indbyrdes historik

Det er første gang i de respektive klubbers historie, at Salernitana står overfor Udinese i Serie A .

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Udinese og Salernitana ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på tirsdag på Dacia Arena – Stadio Friuli.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Beto. Han har vist flaget for Udinese med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Salernitana har til gengæld forhåbninger om, at Federico Bonazzoli kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 3 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.