Udinese mod Torino i Serie A runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Udinese byder Torino op til dans på søndag på Dacia Arena – Stadio Friuli stadion.

Udinese er placeret som nummer 15 i tabellen med 24 point efter 22 kampe. Torino ligger på en placering som nummer 10 i stillingen med 32 point ovenpå deres 22 opgør.

Udinese har brug for en sejr den kommende søndag for at lukke afstanden til Torino i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Udinese har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 18 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 4 gange.

Hvad målscoring angår, er Torino ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Udinese v Torino.

 • Udinese har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Udinese scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
 • Udinese ikke scoret i deres seneste 3 kampe
 • Torino har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Torino i 12 af de seneste 13 udekampe
 • Torino tabte 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I 3 af de seneste 4 udekampe Torino har spillet, har begge hold scoret
 • Udinese har scoret imod i 15 af de senest 17 kampe mod Torino
 • Udinese har har ikke vundet i 10 af 12 seneste kampe mod Torino
 • Udinese har scorede i 12 af de senest 14 hjemmekampe mod Torino
 • I 7 ud af 8 seneste Udinese kampe mod Torino var antallet af mål under 3.5
 • I 6 ud af 8 seneste Udinese kampe mod Torino var antallet af mål under 2.5

Form Udinese mod Torino

Udinese drømmer om mere.

Det er ikke helt skidt for Udinese, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 2-0 mod Juventus, hvorefter de nappede point via 0-0 mod Lazio. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Genoa.

Torino bøjer sig ikke

Torino er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-0 og 1-2 over Fiorentina samt Sampdoria. Serien blev dog bremset mod Sassuolo i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Udinese 33% chance for at tage tre point mod Torino. Det svarer til, at man får 2/1 på oddset for sejr til Udinese, mens uafgjort giver 23/10 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Torino betaler dig pengene 7/5 gange igen på oddset.

Udinese v Torino Indbyrdes historik

Torino havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i noviembre 2021 i Serie A. Udinese går ind til opgøret med en historik mod Torino, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Af de seneste 10 kampe mellem Udinese og Torino kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Udinese og Torino ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Dacia Arena – Stadio Friuli.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Beto. Han har vist flaget for Udinese med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Torino har til gengæld forhåbninger om, at Antonio Sanabria kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.