England jagter flere kampe på Wembley mod Ukraine

Dramaet spidser til nu, hvor vi fortsætter knock out runden ved Euro 2020. Her skal Ukraine op imod England på Stadio Olimpico i Rom på lørdag i 1/4 finalen.

Mens Ukraine går ind til Euro 2020 som nummer 24 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. England går ind til turneringen som nummer 4 på ranglisten.

Selvom de var outsidere til at nå her til denne runde ved EM 2020, har Ukraine overrasket alle. De bider godt fra sig og har bekræftet, hvorfor de var stærke nok til at vinde deres kvalifikationsgruppe foran Portugal.

England gik ind til EM-slutrunden som storfavoritter hos bookmakerne til at både vinde deres gruppe samt nå langt ved turneringen. De har indtil videre levet op til forventningerne, hvilket næsten er historisk for Englands vedkommende. Nu spiller de for første gang væk fra Wembley.

Ukraine vs England statistik og historik

Form Ukraine møder England

Ukraine drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Ukraine, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne.

Deres seneste tre kampe gav først Ukraine en 2-1 sejr mod Nordmakedonien, herefter fulgte et 1-0 nederlag mod Østrig, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 2-1 sejr mod Sverige.

England i fantastisk form.

England ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste.

Deres seneste tre kampe gav først England en kedelig 0-0 kamp med Skotland, herefter fulgte en 1-0 sejr mod Tjekkiet, mens de i den seneste kamp fik en en 2-0 gevinst mod Tyskland.

Da de to nationer senest tørnede sammen i en landskamp, den 10 september 2013, endte kampen uden vinder, da måltavlen lyste 0-0 efter sidste fløjt.

Ukraine vandt én, mens England vandt fire af deres seneste 7 kampe. Det efterlader et facit, der siger 1-2-4 i det samlede regnskab.

Hold øje med…

At præstere 4 mål i de foregående seks landskampe for Ukraine gør naturligt Andriy Yarmolenko til en spiller, alle modstandere holder et skarpt øje med.

Med Raheem Sterling på 3 mål i seks landskampe for England, er han naturligt en spiller at holde øje med som mulig målscorer her.