Ukraine mod England – Optakt, Spilfiduser, Odds

Ikke bare vandt England deres seneste opgør mod Ukraine, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 2-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 4-0.

Ukraine går ind til deres kommende kamp som nummer 24 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra England, som ligger nummer 4 i verden.

Form Ukraine mod England

Ukraine er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 3-3 mod Germany, før de bankede Nordmakedonien med 2-3. Senest blev Malta nedlagt i en 1-0 sejr. Ukraine præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 12 og indkasserede syv mål.

England har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Ukraine nedlagt 2-0, hvorpå Malta blev fejet til side med 0-4. Senest gik formen ud over Nordmakedonien, der blev slået med 7-0. England har været fremragende i deres seneste seks landskampe, der indbragte fem sejre, nul og en. De scorede 19 mål og indkasserede tre på deres vej.

Ukraine er på en stime af 3 kampe i træk uden nederlag.

England går ind i deres næste kamp med en bemærkelsesværdig sejrs-stime på 4 i træk.

Vores tip

  • 19 af Ukraine’s seneste 21 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Ukraine har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste hjemmekampe
  • 6 af Ukraine’s seneste 7 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • Ukraine har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Ukraine har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • England har i vandt de seneste 3 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • England var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 8 af England’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • England har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • England vandt 6 af 7 af deres seneste kampe

Ukraine vs England – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Ukraine, når de skal i aktion mod England.

Vitalii Mykolenko og Mykhaylo Mudryk er blandt de to spillere, som mangler for Ukraine den kommende lørdag.

Ukraine mod England – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb England med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Stadion Miejski, Wroclaw den 26 marts 2023. England synes at have et godt øje til Ukraine, som de har slået seks gange i deres seneste ni kampe.

Begge hold til at score gav kun gevinst i to af de foregående ni opgør mellem England og Ukraine.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Viktor Tsigankov, der viser god form for Ukraine. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod England.Gæsterne krydser fingre for Harry Kane til at score igen efter seks EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Ukraine var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fem gange. De led også to nederlag i denne serie. England sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led to nederlag. Ukraine har set fire af deres seneste 10 kampe i Stadion Miejski, Wroclaw gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i syv Englands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste ni kampe mellem disse to hold. Ukraine præsterede et gennemsnit på 0.33 mål, mens England snittede 1.65 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Ukraines sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i otte af de forrige ti kampe, som England spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 3.1 mål i disse kampe.