Ukraine mod Island – Optakt, Spilfiduser, Odds

I det seneste opgør mellem disse to løb Island med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på undefined den 5 september 2017.

Før kampen sparkes i gang EM ligger Ukraine nummer 24 på verdensranglisten hos FIFA. Island befinder sig til gengæld på en placering som nummer 73.

Form Ukraine mod Island

Ukraine virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Malta, der blev nedlagt 1-3. Herefter spillede de 0-0 mod Italien, hvorpå Bosnien-Hercegovina blev besejret 1-2. Ukraine præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ni og indkasserede fem mål.

Island har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Guatemala nedlagt 0-1, hvorpå Honduras blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Israel, der blev slået med 1-4. Island præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Ukraine har ikke tabt i 4 kampe i træk.

Island går ind i deres næste kamp med en bemærkelsesværdig sejrs-stime på 3 i træk.

Vores tip

Ukraine vs Island – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Ukraine, når de skal i aktion mod Island.

Artem Dovbyk og Oleksandr Zinchenko er blandt de to spillere, som mangler for Ukraine på tirsdag.

Island har en næsten fuld trup til rådighed på tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Island-truppen, er Mikael Anderson i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Sverrir Ingi Ingason rejser ikke med Island til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Ukraine mod Island – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Island med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på undefined den 5 september 2017. Ukraine går til kampen mod Island med en 0-1-1 statistik for deres seneste to møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I en af de tidligere to kampe mellem Ukraine og Island scorede begge hold.

Spilfiduser for kampen

Artem Dovbyk har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Ukraine satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Island kigger til gengæld mod Albert Gudmundsson i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i EM.

Ukraine høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort syv gange og led nul nederlag i denne serie. Island sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fem nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på tirsdag. Ukraine åbnede scoringen i ikke færre end syv af deres seneste 10 hjemmekampe. Island har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Ukraines sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.