Ukraine mod Italien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der står alt på spil, når Ukraine tager imod Italien på BayArena i Tyskland, eftersom EM-billetten er på højkant. Italien kan nøjes med uafgjort, mens Ukraine skal vinde for at sende de forsvarende EM-vindere ud.

Italien vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende mandag.

Ukraine går ind til kampen den kommende mandag som nummer 22, mens gæsterne fra Italien kommer som nummer 9 på FIFA verdensrangliste.

Ukraine formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede otte mål og lukkede to mål ind.

Italien præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede 16 mål i kassen, mens de indkasserede ni.

Form Ukraine mod Italien

Ukraine har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Italien. De svarede stærkt igen mod Nordmakedonien, som blev slået 2-0, før de sejrede 1-3 over Malta.

Italien har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Malta med 4-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod England. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 5-2 over Nordmakedonien.

Italien formåede at score mindst én gang i deres seneste 9 kampe.

Vores tip

  • Ukraine scorede i deres seneste 7 kampe
  • Ukraine har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Ukraine har spillet, har begge hold scoret
  • 4 af Ukraine’s seneste 5 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Ukraine i 6 af de seneste 8 kampe
  • Italien scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe Italien har spillet, har begge hold scoret
  • 6 af Italien’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 Italien kampe, har summen af mål været over 3.5
  • Der er scoret imod Italien i 9 af de seneste 11 kampe

Ukraine vs Italien – Seneste nyt

I værste fald må Italien finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i EM.

Guglielmo Vicario, Moise Kean, Rafael Toloi, Alex Meret, Davide Calabria og Manuel Locatelli bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Italien, når de drager til BayArena.

Ukraine mod Italien – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Italien med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på BayArena den 12 september 2023. Italien synes at have et godt øje til Ukraine, som de har slået fem gange i deres seneste syv kampe.

Begge hold scorede i tre af de seneste syv kampe mellem Ukraine og Italien.

Spilfiduser for kampen

Viktor Tsigankov har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Ukraine satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Italien kigger til gengæld mod Davide Frattesi i håb om, at han kan udvide totalen på tre mål i hans seneste kampe i EM.

Ukraine høstede tre point i tre af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort seks gange og led en nederlag i denne serie. Italien sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Ukraine satte fem sejre på kontoen for deres seneste 10 EM kampe. Gæsterne fra Italien vandt fem af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Ukraine præsterede et gennemsnit på 0.42 mål, mens Italien snittede 1.73 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Ukraines seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på to mål i disse kampe.