Ulvene jagter gruppespillet i CL

Det var ikke den bedste optakt til denne uges vigtige Champions League-kamp, som de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland fik i fredagens Superliga-premiere. Men som de selv snakker med træner Brian Priske om på klubbens egen YouTube-kanal, så siges det, at en dårlig generalprøve er varsel om noget bedre. Bedre skal det i hvert fald være, hvis de skal slå de schweiziske mestre fra Young Boys knock out.

Skruer vi lige tiden tilbage til netop fredagens kamp, så mener vi faktisk, at vi her i spalterne skrev om noget lignende. SønderjyskE havde elendige resultater i deres træningskampe, og desuden en skidt historik mod FC Midtjylland, og netop her, havde vi også fat i frasen: “en dårlig generalprøve…” osv. og hvad skete? En 2-0 sejr til Sønderjyderne. Vi nærer store forventninger til, at “ulvene” selv præsterer noget lignende i aften.

Young Boys var ikke lige suveræn hele vejen igennem på vejen mod et mesterskab i Schweiz, men de endte alligevel med at lade rutinen skinne igennem og vinde titlen med otte points forspring til nummer to. Ikke mindst offensivt kan de være voldsomme med hele 80 scoringer på vejen mod mesterskabet. De er dog heller ikke blege for at indkassere, og deres seneste 13 kampe i denne turnering så modstander-holdet score imod de gule drenge.

Frank Onyeka rykker heldigvis for hjemmeholdet ind i truppen igen efter at have siddet over i fredags, og man så, hvor vigtig en figur han er i den midtjyske opstilling. Young Boys har samlet masser af international rutine i de senere år, som FC Midtjylland desværre ikke har præsteret. Netop derfor regner vi dog med, at “ulvene” er ekstra sultne og derfor trækker det lange strå i aften. Kald os bare patriotiske, men vi spiller et-tallet.

Flere interessante tips