Frankrig flækker Ungarn og sikrer videre adgang

Ungarn byder Frankrig op til kamp og scenen er Puskas Arena i Budapest, hvor der er optræk til en spændende kamp. Det er en af 12 kampe, der spilles i anden runde af gruppespillet ved Euro 2020 og afvikles på lørdag.

Ungarn ankommer til Euro 2020 som nummer 37 på FIFAs verdensrangliste, hvilket indikerer en større forskel mellem nationerne, da Frankrig kommer med en rangering som nummer 2.

Ungarn rangerer som kæmpe favoritter til at slutte sidst i deres gruppe. Der venter dem en gigantisk udfordring mod både de forsvarende Europa- og Verdensmestre. Eftersom det kiksede med at nappe en placering i top 2 i kvalifikationsgruppen, sikrede Ungarn istedet pladsen via play-off. De går ind til Euro 2020 som store outsidere.

Frankrig har i lang tid været anset for en af de varmeste kandidater til EM-titlen, og de havde ikke store problemer med at vinde deres kvalifikationsgruppe. De havde heller ikke voldsomme problemer med at overkomme Tyskland i første kamp og er kæmpefavoritter her.

Ungarn vs Frankrig statistik og historik

Der er store forventninger hos bookmakerne til, at Frankrig vinder deres næste kamp ved EM 2020 mod Ungarn. Alt andet end sejr vil være en stor skuffelse i Frankrigs bestræbelser på at gå igennem gruppespillet.

Form Ungarn møder Frankrig

Ungarn fortsætter pointhøsten.

Ungarn går ind til kampen i håbet om et positivt resultat. Ungarns seneste 3 landskampe byder på en 1-0 sejr mod Cypern, en 0-0 uafgjort mod Irland og senest et 3-0 nederlag mod Portugal.

Frankrig i forrygende form.

Frankrig rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Frankrig sikrede sig en 3-0 sejr mod Wales, hvorefter de noterede en 3-0 sejr mod Bulgarien, mens den seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Tyskland.

Ungarn ogFrankrig – indbyrdes historik

Den 31 maj 2005 stod disse to nationer senest overfor hinanden i en landskamp, hvor det lykkedes Frankrig at tage en 2-1 sejr.

Hold øje med…

Adam Szalai har leveret varen for Ungarn i deres seneste kampe. Både han og hans landsmænd satser på, at han kan føje flere mål til de 2, han præsterede i deres seneste seks landskampe. Frankrig håber, Antoine Griezmann kan finde formen frem endnu engang. Han er noteret for 4 mål i de seneste seks landskampe, og Frankrig har brug for hans igen.