Ungarn mod Italien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Ungarn træder an på Puskas Arena til deres sidste kamp i gruppespillet i UEFA Nations League i denne sæson. De er oppe imod Italien på mandag, hvor begge er på udkig efter at score de sidste point. I det seneste opgør mellem disse to løb Italien med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag.

Efter femte runde af gruppespillet ligger Ungarn placeret som nummer 1 på 10 point, mens Italien har 8 point som nummer 2.

Før kampen sparkes i gang UEFA Nations League ligger Ungarn nummer 37 på verdensranglisten hos FIFA. Italien befinder sig til gengæld på en placering som nummer 7.

Ungarn har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående 3 kampe. De var på pletten 13 gange, mens de indkasserede 5 mål. Det er lig med 0.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Italien er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Italien præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Form Ungarn mod Italien

Ungarn er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Tyskland, før de bankede England med 0-4. Senest blev Tyskland nedlagt i en 0-1 sejr. Ungarn vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 8mål, men lukkede også 4 ind.

Italien har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med England sluttede 0-0, hvorpå et 5-2 nederlag mod Tyskland fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da England blev nedlagt med 1-0. I deres seneste seks udekampe i UEFA Nations League vandt Italien to sejre, mens de spillede 3 kampe uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 7 mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Ungarn v Italien.

  • Ungarn scorede i 8 af deres seneste 9 kampe
  • Ungarn har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Ungarn i 7 af de seneste 9 hjemmekampe
  • Ungarn har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Italien har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Italien i 9 af de seneste 11 kampe
  • Italien har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Italien har spillet, har begge hold scoret
  • Italien har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste udekampe

Ungarn vs Italien – Seneste nyt

Ungarn mod Italien – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Italien med de tre point i en 2-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. Ungarn vandt 1 af deres foregående 4 kampe mod Italien, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.00 i skrivende stund.

Spilfiduser for kampen

Zsolt Nagy har været den bedste målskytte i UEFA Nations League for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Ungarn satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Italien kigger til gengæld mod Lorenzo Pellegrini i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i UEFA Nations League.

Ungarn høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 4 nederlag i denne serie. Italien sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 1 nederlag. Italien præsterede yderst acceptable 7 clean sheets i deres seneste 10 udekampe. Ungarn holdt rent bur i 3 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Ungarn præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Italien snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Ungarns seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 4 af de seneste 10 kampe, som Italien spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1 mål undervejs i processen.