Ungarn mod Montenegro – Optakt, Spilfiduser, Odds

Ungarn møder Montenegro den kommende søndag og man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Ungarn senest mødte Montenegro i EM.

Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling.

Ungarn går ind til deres kommende kamp som nummer 30 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Montenegro, som ligger nummer 70 i verden.

Ungarn præsterede tre sejre af de seneste seks mulige landskampe. Af de resterede tre kampe sluttede tre uden vinder, mens de tabte nul, hvori de scorede 11 og indkasserede syv mål.

Montenegro vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

Form Ungarn mod Montenegro

Ungarn ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Serbien med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 2-2 kamp mod Litauen. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 2-2 mod Bulgarien.

Montenegro har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Lebanon med 3-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Serbien. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Litauen.

Ungarn er i øjeblikket på en stime af 11 kampe uden et nederlag.

Vores tip

  • I de seneste 10 Ungarn hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Ungarn har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • Ungarn scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • 10 af Ungarn’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Ungarn har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 kampe i træk Montenegro har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 5 Montenegro kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 8 af Montenegro’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Montenegro i 10 af de seneste 12 kampe
  • 4 af Montenegro’s seneste 5 kampe havde over 3.5 mål

Ungarn vs Montenegro – Seneste nyt

Ungarn skulle bare have én spiller siddende, når de møder Montenegro på Puskas Arena.

Peter Gulacsi sidder over for Ungarn i deres kommende opgave på grund af en skade.

Montenegro ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Ungarn på Puskas Arena.

Adam Marusic rejser ikke med Montenegro til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Ungarn mod Montenegro – indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Ungarn senest mødte Montenegro i EM. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Ungarn går til kampen mod Montenegro med en 0-2-2 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I tre af de tidligere fire kampe mellem Ungarn og Montenegro scorede begge hold.

Spilfiduser for kampen

Med bare ét mål i EM på det seneste er Martin Adam ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Montenegro sætter deres lid til, at Stevan Jovetic kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i EM.

Ungarn høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Montenegro sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Ungarn har set seks af deres seneste 10 kampe i Puskas Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i fem Montenegros seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Ungarn præsterede et gennemsnit på 1.25 mål, mens Montenegro snittede 1.75 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Ungarns seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.