Dortmund bider fra sig i Berlin

Både Union Berlin og Borussia Dortmund var i aktion i 1. Bundesliga tirsdag aften, og bare tre dage senere brager de så sammen på Stadion an der Alte Försterei, hvor hjemmeholdet i sidste weekend havde besøg Bayern München og nu altså også får fornøjelsen af vice-mestrene. Der er kick off kl. 20.30 og er man til udesejren, spiller man 1.74 på oddset, mens hjemmeholdet giver 4.40 på oddset.

Union Berlin har indtil videre gang i en fantastisk imponerende sæson, der nåede et foreløbigt højdepunkt, da man tog point fra Bayern München på eget græs i lørdags. En sjetteplads før den sidste runde inden jul er klart over “budgettet”, om man så må sige, i arbejderklubben, som selv med nederlag fredag aften er sikker på at holde jul i den bedste halvdel af Bundesligaen.

Det er Dortmund også, men de har stadig været så utilfredse med afviklingen af den første del af sæsonen, at træner Lucien Favre endelig fik sparket efter sidste lørdags totale ydmygelse på hjemmebane. 5-1 vandt Stuttgart og for en sjælden gangs skyld var klubledelsen lykkelig for at spille for tomme tribuner! Ud med Favre, ind med Edin Terzic, og med to kampe på sine første seks dages regeringstid har han da fået sin ilddåb.

Med udskiftningen på trænerposten er der kommet noget tiltrængt klar-tekst på dén front. Også til spillerne. Det er ikke godt nok, hvad der er blevet leveret. På med arbejdshandskerne og hent de nødvendige resultater inden den lille julepause. Hold kæft og levér. Det gjorde de i Bremen tirsdag aften og en sådan start på tilværelsen uden Favre kan kun være gavnlig. Vi satser på to-tallet.

Flere interessante tips